JUBILARNI ROĐENDAN

Poput Lady Di: Objavljeni nikad viđeni portreti prelijepe Vojvotkinje od Cambridgea

Povodom 40. rođendana Kate Middleton, Kensingtonska palača objavila je njezina tri portreta koji će biti uvršteni u stalnu zbirku Nacionane galerije portreta u Londonu.

Povodom jubilarnog, 40. rođendana Kate Middleton, Kensingtonska palača objavila je njezina tri do sad neviđena portreta koji će biti uvršteni u stalnu zbirku Nacionane galerije portreta u Londonu.

Čast fotografiranja britanske miljenice pripala je talijanskom modnom fotografu Paolu Roversiju, a portreti nastali u studenom 2021. u Kew Gardensu prikazuju njezina 'tri aspekta osobnosti' koja javnost nema priliku često vidjeti.

image

Čast fotografiranja britanske miljenice pripala je talijanskom modnom fotografu Paolu Roversiju.

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

'Postoji njezina kraljevska strana – kao što možete vidjeti na klasičnoj verziji portreta na kojoj gleda u daljinu; postoji neformalna strana vojvotkinje u crvenoj haljini kao moderna žena s 40 godina; a tu je i krupni plan koji nudi intimniju perspektivu’, opisala je palača portretne fotografije koje je bivši kraljevski fotograf Ian Lloyd usporedio s fotografijama Lady Di, a koje je snimio slavni Patrick Demarchelier.

Prema pisanju palače, portretna fotografija na kojoj Kate gleda u daljinu inspririana je radom Cecila Beatona, cijenjenog fotografa koji je snimio povijesne fotografije kraljice Elizabete i princeze Margaret.

Za crno-bijele portrete koji su obišli svijet Vojvotkinja od Cambrdigea nosila je dobro poznate biserne i dijamantne naušnice Collingwood nikad prežaljene princeze Dijane.

image

Portretna fotografija na kojoj Kate gleda u daljinu inspririana je radom Cecila Beatona.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Vojvotkinja od Cambridgea i buduća kraljica puni velikih 40: Ipak, okrugli rođendan proteći će bez velikog slavlja

Haljine u kojima je Vojvotkinja pozirala nose potpis britanske modne kuće Alexander McQueen, čiju je i vjenčanicu- Kate nosila 2011. godine.

Na crno-bijelim forografijama britanska miljenica nosi već viđenu haljinu od organze i tila, dok na jedinoj portretnoj fotografiji u boji nosi raskošnu, asimetričnu crvenu haljinu na jedno rame koja joj odlično pristaje.

image

Za crno-bijele portrete koji su obišli svijet nosila je dobro poznate biserne i dijamantne naušnice Collingwood.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kate Middleton oduševila sviranjem klavira: Prvim koncertom pred TV kamerama zadivila je glazbenike i gledatelje

Iako zbog pandemije neće biti velikog slavlja, nema sumnje da će se na imanju Anmer Hall u Norfolku gdje obitelj boravi provodi zimske praznike, okupiti njihovi najbliži prijatelji i obitelj Middleton. Inače se rođendanska slavlja članova kraljevske obitelji odvijaju daleko od očiju javnosti pa ni ovaj rođendan neće biti iznimka.

Linker
19. travanj 2024 15:14