nešto se sprema

Pred Kate Middleton je veliki izazov: Mnogi vjeruju da nema šanse da ispuni želju kraljice

Kako sada stvari stoje, William i Kate bi se trebali susresti s Harryjem i Meghan u SAD-u i pokušati se pomiriti.

Iako je britanska javnost mislila da će smrt kraljice Elizabete potaknuti zaraćene članove obitelji da se pomire, to se nije dogodilo. Princ Harry i Meghan Markle vratili su se u Kaliforniju te od važnih razgovora nije bilo ništa. Međutim, princeza Catherine od Walesa, tvrde strani izvori, mogla bi pružiti ruku pomirenja.

Kako tvrdi izvor za US Weekly, Kate se nada da će popraviti svoj odnos s Meghan tijekom svog nadolazećeg posjeta Sjedinjenim Državama.

"Kad njezini i Williamovi planovi o posjeti Bostonu budu jasni, Kate planira pružiti Meghan ‘maslinovu grančicu‘ u pokušaju da ponovno ujedini braću i zaliječi razdor", rekao je izvor.

Princeza vjeruje da je to ono što bi željela i njezina pokojna svekrva, princeza Diana, a i kraljica Elizabeta.

image

Meghan Markle i princ Harry mogli bi se susresti s Williamom i Kate u SAD-u.

JAMES WHATLING/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Princ Harry i Meghan imaju hektične rasporede, ali Meghan je voljna uložiti trud sve dok se datumi ne poklapaju", poručio je izvor, napominjući kako će obje grupe članova kraljevske obitelji biti na istočnoj obali SAD-a u prosincu. To će biti prvi Williamov i Katein posjet Americi nakon 2014.

Iako mnogi navijaju da nekada omiljena britanska kraljevska četvorka opet bude zajedno, neki stručnjaci tvrde da se njihov susret ipak neće dogoditi.

image

Prvo zajedničko javno pojavljivanje Kate i Meghan

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Oni su gotovo rivali pa ne vidim da će uskoro doći do velikog pomirenja. William i Kate zasigurno će prisustvovati ceremoniji Earthshot na kojoj se očekuju Harry i Meghan, no mala je vjerojatnost da će se sresti", rekao je stručnjak za kraljevsku obitelj Phil Dampier.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa također će otputovati na istok na gala dodjelu nagrade "Ripple of Hope" organizacije Robert F. Kennedy Human Rights u New Yorku otprilike u isto vrijeme. Par je proglašen jednim od ovogodišnjih laureata nagrade za njihov rad na rasnoj pravdi, mentalnom zdravlju i drugim inicijativama društvenog utjecaja kroz njihovu zakladu Archewell.

Dampier smatra da bi do pomirenja moglo doći jedino ako se Meghan i Harry povuku te ako bi Harry stopirao izlazak knjige o životu u kraljevskoj obitelji.

Linker
17. travanj 2024 09:43