obitelj na okupu

Princ Frederik i princeza Mary ovim potezom pokušali su stati na kraj glasinama o preljubu

Iako se već neko vrijeme šuškalo kako je budući danski kralj nevjeran svojoj supruzi, odlučili su zajedničkim pojavljivanjem opovrgnuti navode o problemima.

Prema pisanju španjolskih tabloida, budući danski kralj, najstarije dijete kraljice Margrethe i princa Henrika princ Frederik dok je u studenom boravio u Meksiku viđen je u društvu meksičke reality televizijske zvijezde Genoveve Casanova. Pedesetpetogodišnji princ je proveo cijeli dan s atraktivnom Meksikankom dok je njegova supruga, princeza Mary bila na protokolarnom posjetu Ujedinjenih naroda, čime je budući danski kralj potaknuo glasine preljuba. Casanova je tada demantirala navode, a danska kraljevska obitelj rekla je da nema namjeru komentirati glasine.

Ipak, čini se da su to samo bila nagađanja, jer je bračni kraljevski par bio na božićnoj misi u katedrali u Aarhusu i izgledali su sretnije nego inače te su prema pisanju medija, dolaskom na misu pokušali demantirati glasine kako im je brak na tankom ledu. Mary i Frederik držali su se za ruke, a na misu su došli u društvu svoje četvero djece: 18-godišnjeg Christiana, 16-godišnje Isabelle te 12-godišnjih blizanca Vincenta i Josephine.

image

Na božićnu misu su došli u društvu svoje četvero djece

MIKAEL RIECK/ALLER/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Australku, 51-godišnju Mary, princ je upoznao 2000. godine na Olimpijskim igrama u Sydneyju, a par se vjenčao 2004. i dobio četvero djece. Posljednjih godina, pojavile su se glasine o navodnim razmiricama dvoje supružnika. Naravno, nije bilo službenih potvrda kraljevske obitelji, ali su stručnjaci za govor tijela detaljno analizirali njihovo držanje na zajedničkim fotografijama gdje su često zaključivali kako su oboje ukočeni.

image

Glasine o nevoljama u raju započele su u studenom ove godine kada je budući danski kralj snimljen u s atraktivnom Meksikanskom

MIKAEL RIECK/ALLER/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
13. travanj 2024 20:34