i-Images / Eyevine / Profimedia
osvojio je sve

Princ William priznao je porok iz karantene: I njega muče problemi sasvih običnih ljudi

Budući kralj princ William trudi se svim mogućim načinima održati duh nacije i zato se slobodnije nego ikada šali na svoj račun.

Nakon što je uvedena karantena princ William (37)je sa svojom šarmantnom obitelji otišao na svoje seosko imanje u pokrajinu Norfolk. Tamo je više nego obično u potpunosti posvećen svojoj dječici princu Georgeu, princezi Charlotti i princu Louisu. Ovaj tjedan vratio se na dužnost i sve osvojio svojim šarmerskim šalama na svoj račun dok je razgovarao s osobljem bolnice Queen Elizabeth gdje im je iskazao zahvalnosti i saslušao probleme s kojima su susretali tijekom neizvjesne borbe s koronavirusom koja se u Velikoj Britaniji još uvijek vodi.

"Zabrinut sam za liniju cijele nacije jer samo jedemo kolače i čokoladu. Otkako je karantena jako često kuham kod kuće. Čokolada mi baš prija", rekao je princ.


Prince William, The Duke of Cambridge during a visit to the Kings Lynn Ambulance Station to thank staff from the East of England Ambulance Service Trust for their work and dedication responding to the Coronavirus pandemic in King's Lynn, Norfolk, United Kingdom.  Picture by  i-Images / Pool,Image: 532529116, License: Rights-managed, Restrictions: UK OUT.  End users shall not licence, sell, transmit, or otherwise distribute any photographs represented by eyevine, to any third party. Contact eyevine for more information: Tel: +44 (0) 20 8709 8709 Email: info@eyevine.com, Model Release: no, Credit line: i-Images / Eyevine / Profimedia
i-Images / Eyevine / Profimedia

Princ William je nedavno otkrio da je tijekom karantene anonimno radio na jednoj telefonskoj liniji i savjetima pomagao ljudima koji su osjećali psihičke tegobe, piše BBC. Vojvoda od Cambridgea volontirao je na liniji Shout 85258 koja putem poruka nudi pomoć u osobnim krizama.

OSLO, NORWAY - FEBRUARY 01:  Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge leave in their car after visiting 'MESH', a work-space for start-up tech companies on day 3 of their visit to Sweden and Norway on February 1, 2018 in Oslo, Norway. (Photo by Hannah McKay - Pool/Getty Images)
Getty Images

William kaže kako je odgovarao na poruke nakon što je prošao trening u jednoj humanitarnoj organizaciji koja se bavi mentalnim zdravljem. Prošlog mjeseca putem videoveze rekao je svojim kolegama volonterima: "Odat ću vam malu tajnu, ja doista kao dobrovoljac pomažem na toj platformi.

Iz Kensingtonske palače objavili su informaciju o Williamovom volontiranju kako bi obilježili Tjedan volontera koji završava ove nedjelje. Oni koji su se Shoutu 85258 obratili za pomoć, nisu znali da razgovaraju s članom kraljevske obitelji jer je William, baš kao i ostalih 2.000 volontera, koristio pseudonim.

Čitajte i:

Emotivan obiteljski trenutak mogla je uhvatiti samo Kate: George i Charlotte već mijenjaju svijet

William o gubitku majke: 'Ta trauma te zaskoči kada dobiješ svoje dijete, a nitko ti ne može pomoći'

Pismo princa Williama otkrilo da je zakopao ratnu sjekiru: Zbog majke braća zaboravila nesporazume

Odlična proljetna haljina Kate Middleton odmah je rasprodana, ali našli smo nekoliko sličnih modela

Linker
19. travanj 2024 18:19