Princeza Beatrice upoznala je Edoarda na vjenčanju svoje sestre Eugenie
 Getty Images
još jednom svadbena zvona

Princeza Beatrice se zaručila za tajkuna: Vjenčanje dolazi nakon manje od godinu dana veze

Kraljevskim vjenčanjima ne nazire se kraj - Buckinghamska palača objavila je još jedne zaruke, one princeze Eugenie, nedugo nakon što je njezina sestra stala pred oltar.

Kći vojvotkinje Sarah Ferguson i princa Andrewa, princeza Beatrice od Yorka (31) zaručila se za dečka i tajkuna Edoarda Mapellija Mozzija, potvrđeno je iz britanske kraljevske palače.

"Jako smo uzbuđeni što s vama možemo podijeliti vijesti o našim nedavnim zarukama. Oboje smo uzbuđeni zbog ove životne avanture koja je pred nama i veselimo se našoj svadbi", poručio je zaljubljeni par javnosti. Zaručili su se u Italiji, a njihove zajedničke fotografije kojima su objjavili sretne vijesti fotografirala je upravo njezina sestra i objavila ih na svom Instagram profilu.

"Sretna sam zbog svoje starije sestre i dragog Eda. Znali smo da će se ovo dogoditi već neko vrijeme, vas dvoje ste suđeni jedno drugome", napisala je njezina sestra Eugenije koja je pred oltar stala prije nešto više od godinu dana, a kuma joj je na vjenčanju bila sestra. Inače, princeze su nerazdvojne od malih nogu pa ne bi začudilo da Eugenija postane vjenčana kuma sestri Beatrice.

Zaručnik princeze prvi se puta s njom u javnosti pojavio u ožujku ove godine, na gala večeri koju je pohodila i Kate Middleton. Od tog trenutka par je više puta viđen zajedno. Vjenčanje je najavljeno za 2020. godinu, a par je zajedno u vezi manje od godinu dana, točnije 11 mjeseci. 36-godišnji tajkun koji se obogatio na nekretninama iz prethodnog braka već ima sina.

Linker
20. travanj 2024 02:41