dozlogrdilo im

Razljutili su se Kate Middleton i princ William! Donijeli su odluku koja će rastužiti mnoge

Princa Georgea nećemo vidjeti na jubilarnoj rođendanskoj fotografiju koju svake godine fotografira njegova majka. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea bijesni su zbog neumjesnih komentara britanske javnosti, a na račun njihovog najstarijeg sina.

Kate Middleton i princ William navodno su odlučili odustati od tradicije koju su dosad poštivali sa svoje troje djece. Naime, zgroženi su količinom neumjesnih komentara na račun njihovog sina Georgea pa bi povodom njegovog osmog rođendana mogla izostati objava fotografije, koju tradicionalno fotografira Kate, a objavljuje službeni Instagram profil kraljevskog para.

image


KEVIN QUIGLEY/SOLO/PROFIMEDIA

Kraljevska stručnjakinja Angele Levin smatra da će par prestati poštivati tu tradiciju jer su jako uzrujani zbog komentara na račun njihovog prvog sina.

Čitajte i: Otkazuju sve događaje! Kate Middleton odgodila sve obaveze, oglasila se i palača

"Sve su glasnija šuškanja kako će ljubitelji kraljevske obitelji ostati zakinuti za portretnu fotografiju princa Georgea u povodu njegovog osmog rođendana, no nadam se da će Kate i William prevladati neumjesne komentare pojedinaca na njegov račun", izjavila je Levin.

image


PAUL MARRIOTT/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kate Middleton opet dijeli modne lekcije: Ovaj bezvremenski uzorak jedan je od najljepših ljetnih modnih prizora

Naime, princ George postao je žrtvom ružnih komentara nakon što je s roditeljima pratio Europsko nogometno prvenstveno. U odijelu se pojavio na tribinama stadiona Wembley, a neumjesni komentari počeli su se nizati. Razljutilo je to Kate i Williama pa su odlučili da bi bilo najpametnije na neko vrijeme skloniti Georgea iz javnosti i tako ga zaštititi.

image
ANDY BUCHANAN/WPA POOL/SHUTTERSTOCK
Linker
23. travanj 2024 09:49