u blagdanskom duhu

Snimka otkrila kako izgleda božićno drvce koje je okitila Kate Middleton

Slučajno ili ne, ta je snimka izašla točno prije nego su objavljene nove tri epizode dokumentarne serije koju su princ Harry i Meghan Markle snimili za Netflix.

Princeza od Walesa postala je kreativna i okitila božićno drvce uoči koncerta božićnih napjeva koji će se sutra održati u njenoj organizaciji.

Na Twitteru kraljevske obitelji objavljena je snimka na kojoj Kate Middleton postavlja kuglice na bor, a slučajno ili ne, ta je snimka izašla točno prije nego su objavljene nove tri epizode dokumentarne serije koju su princ Harry i Meghan Markle snimili za Netflix, a u kojoj izvlače prljavo rublje iz kraljevskih dvora.

No vratimo se koncertu, s obzirom na to da je prvi koji Kate organizira otkako nosi tituli princeze od Walesa, u potpunosti ga je posvetila sjećanju na pokojnu kraljicu Elizabetu II.

"Posljednje pripreme prije sutrašnjeg koncerta", piše pored snimke na kojoj Kate u udobnoj kombinaciji, džemperu i crnim hlačama, brine o dekoracijama.

Katein nadolazeći koncert odat će priznanje za nesebične napore brojnim udrugama s cijelog područja Ujedinjenog Kraljevstva, naglašavajući potrebu da surađuju i podupiru jedna drugu.

Na koncertu će joj se, osim princa Williama, pridružiti i kralj Charles, kraljica supruga Camilla.

Linker
14. travanj 2024 07:47