Meghan Markle i Princ Harry uskoro će svoj dom dijeliti s njezinom majkom Dorijom Ragland
 BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Stiže pojačanje!

Velika novost u kalifornijskom životu Meghan i Harryja! Bit će zanimljiva njegova reakcija...

Obiteljski život Meghan Markle i princa Harryja dobit će novu dinamiku nakon što u njihov losanđeleski dom useli njezina majka Doria Ragland.

Majka Meghan Markle uselit će se u dom princa Harryja i njegove supruge, a sve kako bi im pomogla u odgoju njihovog sina Archieja, ali i provela više vremena s obitelji. Nekadašnja glumica jedva je čekala više vremena provoditi sa svojom majkom, pogotovo nakon teškog perioda koji je imala tijekom života u Velikoj Britaniji. Doria će se obitelji pridružiti u njihovom novom domu u Los Angelesu.

Meghan, Harry i Archie nisu nikako imali prilike družiti se s Dorijom otkako su se preselili u Los Angeles jer su nastupile mjere izolacije zbog globalne pandemije koja je paralizirala i Kaliforniju.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:  Meghan Markle leaves the Cliveden House Hotel accompanied by her mother, Ms Doria Ragland, ahead of her wedding to Prince Harry at St George's Chapel at Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Bruce Adams - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
Doria Ragland najvažnija je osoba u životu svoje kćeri, uz sina i supruga.

"Princ Harry i Doria, unatoč svim silnim šalama na račun loših odnosa punice i zetova, imaju prijateljski odnos i sjajno se slažu", otkrio je izvor dodavši da se majka Meghan Markle najviše veseli vremenu s unučićem Archiejem.

Doria Raglan inače je jedina iz obitelji Meghan Markle koja je prisustvovala kraljevskom vjenčanju. Poznato je da su majka i kći iznimno bliske, a nova situacija sigurno je obje razveselila.

Čitajte i:

SKANDAL! Meghan Markle ostala bez najbolje prijateljice: 'Prestravljena je, ponijela se grozno'

Važan dan ujedinio je kraljevsku obitelj: Meghan je popustila, pokazala je da joj itekako stalo

Meghan Markle opet je 'pokazala zube': I nakit koji nosi prkosi kraljevskoj obitelji i govori samo jedno

Pratili su ih skandali, osude i prijezir, ali ni kraljici, a ni javnosti nisu dali da im stanu na put

Linker
19. travanj 2024 11:08