Zahvala kraljevskog para

William i Kate objavili rijetku snimku svog doma: Pokazali kako se zabavljaju na imanju s djecom

Obiteljska idila na ladanjskom imanju u Norfolku ono je čime su se princ i njegova supruga poželjeli zahvaliti svima na lijepim željama i potpori u proteklih 10 godina braka.

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea dozvolili su da javnost zaviri u njihov privatan život objavivši kratki video na službenom instagramu Kensingtonske palače kako bi se zahvalili svima koji su im čestitali desetu godišnjicu braka. U videu se Kate Middleton i princ William zabavljaju sa svojom djecom Georgeom, Charlotte i Luisom, a spoj je to nekoliko opuštenih obiteljskih situacija snimljenih na njihovom ladanjskom imanju u Anmer Hall u Norfolku.

Prvo šetaju po pješčanoj plaži, zatim sjede uz logorsku vatru i na kraju se igraju na u raskošnom vrtu njihove rezidencije. Uz video su napisali i poruku. "Hvala svima na lijepim čestitkama povodom godišnjice našeg vjenčanja. Neizmjerno smo zahvalni na deset godina podrške koju smo dobili kao obitelj. W&C", potpisali su se inicijalima svojih osobnih imena - William i Catherine.

Čitajte i: Slave deset godina braka! Tko zna kako bi završila njihova priča da Kate (i ovaj put) nije uzela stvar u svoje ruke

U svakom slučaju posljednja dva dana njihova velika godišnjica istisnula je sve druge kraljevske vijesti iz medija pa i nagađanja o pomirdbi princa Williama i njegovog odbjeglog brata, princa Harryja koji će uskoro po drugi put postati tata.

Zaigrani na početku veze

A priča o romantičnim počecima britanskog prijestolonasljednika i njegove supruge, nije od početka išla glatko. Princ William nije želio žuriti u brak prije tridesete, partijao je s djevojkama i razuzdanim prijateljima dok je Kate strpljivo i mudro čekala. Tome u prilog ide i činjenica da, iako su 2006. službeno postali par, već iduće godine prekinuli kada su šuškanja oko vjenčanja postala sve glasnija, što je William doživio kao svojevrsni pritisak i jednostavno – pobjegao. Odlučio je prekinuti vezu s Kate i to telefonskim putem.

Mudra Kate je čekala, čekala i – dočekala. William se ubrzo pokrio po ušima i vratio, a 2010. par se zaručio. Tada im više ništa nije moglo stati na put. Vjenčali su se 29. travnja 2011. u Westminsterskoj opatiji.

Linker
19. travanj 2024 01:16