Drugačiji pristup

William i Kate odgajaju djecu po uzoru na njezine roditelje

Odgojni model obitelji Middleton podrazumijeva razgovor umjesto kazni kad se dogode dječji nestašluci, a roditelji nastoje biti prijatelji svojoj djeci.

Tradicionalno okupljanje kraljevske obitelji na kraljevom posjedu Sandringham i odlazak na božićnu misu u crkvu Svete Marije Magdalene koja se nalazi u na golemom imanju, navelo je poznavatelje kraljevske obitelji pozabaviti se odgojnim principima Williama, princa od Walesa i njegove supruge Catherine. Dakako, božićno okupljanje podrazumijeva dolazak njihove djece na misu: njihov stariji sin George i kćer Charlotte disciplinirano su odradili važnu protokolarnu obavezu. No, njihovo najmlađe dijete, nestašni Louis, izrazom lica jasno je pokazao što misli o misnom slavlju u ne baš dobro zagrijanoj crkvi na koje je morao doći prvi put, umjesto da kod kuće, na toplom, odmotava darove.

Insajdere je ugodno iznenadila činjenica da ga roditelji nisu ni pokušali disciplinirati oštrim riječima: blagi stisak ruke mamine ruke bilo je sve što je Louis osjetio dok je negodovao.

image

Mali Louis nije bio dobre volje na tradicionalnoj božićnoj misi.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Čini se da su usvojili odgojne principe obitelji Middleton", izjavio je za Daily Mail stručnjak za kraljevsku obitelj, Duncan Larcombe.

Stvar je u tome da su roditelji princeze od Walesa, Carole i Michael Middleton, svoju djecu odgajali uz postavljanje granica, ali su se pritom trudili ponašati kao njihovi prijatelji.

Gostujući u podcastu "Sretna mama" engleske glumice, blogerice i voditeljice Giovanne Fletcher, Kate je rekla da je imala "vrlo sretno" djetinjstvo i pohvalila "ogromnu predanost" svojih roditelja prema mlađoj sestri Pippi, mlađem bratu Jamesu i njoj. Dala je naslutiti da odgoj njezinih roditelja u situacijama kad su bili nestašni, nije uključivao kazne već razgovor.

image

Kraljica supruga Camilla s malim nestaškom, njegovim bratom i sestrom.

I-IMAGES/EYEVINE/PROFIMEDIA

"William odgoj svoje djece temelji na modelu obitelji Middleton s troje djece, imućnih, ali marljivih roditelja i puno ljubavi. Dok je Kate bila u ranim dvadesetima, na popis najboljih prijatelja uvrstila je majku i oca, što puno govori. Tome teže William i sa svojom djecom", zaključio je Duncan Larcombe.

Linker
09. travanj 2024 14:16