Princeza Leonor od Španjolske

 SHUTTERSTOCK
FATALNA PRIVLAČNOST

Za njegovu majicu dala bi sve: Tko je platonska ljubav Letizijine kćeri?

Španjolska prestolonasljednica od oca je iz Katra naručila potpisani dres omiljenog igrača.

Španjolska prestolonasljednica od oca je iz Katra naručila potpisani dres omiljenog igrača.

Princeza Leonor od Španjolske, najstarija kći španjolskog kralja Felipea VI. i kraljice Letizije, prva je u nasljednom redu za tron na kojem će kad za to dođe vrijeme naslijediti svog oca i tako postati prva španjolska kraljica nakon Isabelle II. koja je monarhijom upravljala početkom devetnaestog stoljeća.

image

Španjolski kralj Felipe VI., kraljica Letizia i njihova kći, princeza Leonor

SHUTTERSTOCK

No, trenutačno plavokosa 17-godišnjakinja ima važnijih problema i pitanja s kakvima se nosi svaka tinejdžerka.

Njezina platonska ljubav je, naime, nogometni reprezentativac Pablo Martín Páez Gavira, poznatiji po nadimku Gavi.

Vezni igrač Barcelone smatra se jednim od najtalentiranijih nogometaša na svijetu, za prvu momčad katalonskog kluba debitirao je 24 dana nakon svog 17. rođendana, a klupska uprava je u njegov ugovor ugradila otkupninu od čak milijardu eura ako prije isteka ugovora 2026. poželi napustiti momčad.

image

Princeza je poželjela Gavijev potpisani dres sa Svjetskog prvenstva u Katru

MARCIO MACHADO/SPP/SHUTTERSTOCK

Uz to se smatra i jednim od najzgodnijih igrača koji su zaigrali na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a u središtu medijske pozornosti našao se kad je španjolski kralj Felipe VI. od njega zatražio i dobio potpisani dres za svoju stariju kćer.

Princeza se trenutačno obrazuje u prestižnoj međunarodnoj privatnoj školi UWC Atlantic College u Walesu, a njezini školski kolege primijetili su da princeza Leonor skuplja Gavijeve slike jer je u njega platonski zaljubljena.

image

Gavi se našao na udaru zafrkancije svojih reprezentativnih kolega

LAPRESSE/SHUTTERSTOCK

Zbog toga je Gavi postao meta svojih suigrača koji ga podbadaju pitanjima hoće li ih se kad postane član kraljevske obitelji i dalje sjećati, pozivati ih na roštilj na travnjaku kraljevske rezidencije u Madridu i slično.

Sa zafrkancijom starijih kolega iz reprezentacije se Gavi jako dobro nosi, možda i zbog toga što mu popularnost - zahvaljujući i tome jer je zapeo za oko španjolskoj prestolonasljednici - stalno raste.

Linker
28. travanj 2024 14:44