Ukrali nakit

Severina doživjela pravu dramu: Nepoznati muškarci ušli joj u stan i svezali pomoćnicu, nje nije bilo u blizini

Pjevačica se nedavno vratila s egzotičnog putovanja, no srećom nije bila u stanu kada su u njega provalila dvojica muškaraca i kasnije pobjegla u nepoznatom smjeru.

Pjevačica Severina Kojić u ponedjeljak je doživjela iznimno neugodno iskustvo u vlastitom domu, naime nepoznati muškarci su joj ušli u stan.

U Severinin zagrebački stan u Bijeničkoj ulici na Lašćini dogodila se provala. Kako saznaje Slobodna Dalmacija, nepoznati ljudi upali su u stan, vezali kućnu pomoćnicu te ubrzo pobjegli u nepoznatom pravcu.

Iako posljednjih dana Severina objavljuje fotografije s Maldiva, trenutno se nalazi u Hrvatskoj, a u trenutku pljačke nije bila u stanu. Ispred zgrade ubrzo se našlo nekoliko policijskih automobila, a u stanu se odvija očevid kako bi se ustanovilo s kojom su namjerom lopovi uopće provalili te jesu li sa sobom odnijeli vrijedne stvari.

Čitajte i: ‘Ovo mi je najljepši poklon za rođendan‘: Severina se okušala u novoj ulozi i potpuno zapanjila fanove

Policija potvrdila provalu

"Danas u prijepodnevnim satima u stanu koji je u vlasništvu ženske osobe (49) počinjeno je kazneno djelo razbojništva nad ženskom osobom u starosti 65 godina od strane dva zasad nepoznata počinitelja uz uporabu tjelesne snage. Tom prilikom je otuđen nakit. Materijalna šteta se još utvrđuje. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Provodi se daljnje kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinitelja", rekli su u zagrebačkoj policiji.

Linker
20. travanj 2024 06:58