Saša Burić / Hanza Media
GLORIA OSOBNO U SPLITU

VIDEO | Monika Sablić otkrila što majku njenog supruga najviše muči: 'I što ćeš ti sada, nisu rodili'

Tri splitske dame, istaknute profesionalke u svom poslu, bogatog obiteljskog života, sudjelovale su u trećem Gloria osobno panelu otkrivši mnoge tajne iz svojih obitelji, jer tema ovog razgovora bila je - Familija!

Tematska večer Gloria osobno okupila je brojne Splićanke i Splićane u prekrasnom ambijentu hotela Cornaro, tri sugovornice na panelu svojim su bogatim životnim i obiteljskim iskustvom nasmijale, zabavile i utješile brojne goste.

Modna dizajnerica Monika Sablić, pjevačica Zorica Kondža, i radijska voditeljica Edita Lučić Jelić svojim su životnim ćakulama uspjele u tome da dva sata panela prođe u trenu, sve je kao i u prva dva Gloria osobno druženja, moderirala Barbara Kolar. Tema splitskog druženja za panelom u organizaciji magazina Gloria i Gloria.hr bila je 'Familija'.

Neizostavni dio svake udane žene je i suprugova rodbina, a o odnosima snaga i svekrva mogle bi se ispisati stranice i stranice knjiga. Tako da je ta tema neizostavno došla 'na tapetu' i u Splitu. Kada se razgovaralo o svekrvama dizajnerica Monika Sablić je svjesna koliko njezina zlata vrijedi, a to je potkrijepila i primjerom.

Majka Monikinog supruga Gorana, bivšeg nogometaša, je vrijedna žena koja redovito radi u vrtu, što Monikina obitelj jako cijeni.

"Moja mama ne ide u polje, u gradu je, a svekrva da. Ja je zovem na mobitel, a ona kaže: 'Halo, ne čujem te, čekaj nemam signala'. Pitam je gdje je. 'Evo me u brdu, kopam krumpire.'", prepričala je uobičajenu scenu u njihovoj obitelji.

Dinamični panel možete pogledati u nastavku:

Split, 180620.
U hotelu Corner odrzao se Gloria event na temu  Familija.
Moderatorica je bila Barbara Kolar, a sudjelovale su Edita Lucic Jelic, Zorica Kondza i Monika Sablic
Na fotografiji: Edita Lucic Jelic, Monika Sablic, Zorica Kondza, Alemka Ostrihon i Barbara Kolar
Foto: Nikola Vilic / CROPIX
Nikola Vilic / CROPIX
Sudionice Gloria osobno razgovora u Splitu Edita Lučić Jelić, Monika Sablić i Zorica Kondža s urednicom svih Glorijinih izdanja Alenkom Ostrihon i moderatoricom Barbarom Kolar.

Što svekrvu muči?

"Zove me prije neki dan. 'Moja Monika, znaš što ću ti reći, ove godine neće biti krumpira, nije pala kiša. I što ćeš ti sada. Nisu rodili krumpiri.' To njih muči. Imamo sve domaće, šalju nam hvala bogu!", otkrila je dizajnerica kako se sa svekrvom redovito čuje i da cijeni sve što ona radi za njihovu, odnosno, svoju obitelj.

U razgovoru s ostalim damama otkrila je da s majkom svog supruga ima prisan odnos.

"Svekrva mi je sjajna žena jer nije mala stvar znati se nositi s četiri nevjeste", kazala je Monika.

Dizajnerica je majka tinejdžerice Mali Marije i sinčića Andrea te je u nekoliko šaljivih crtica ispričala kakva atmosfera vlada u njihovoj obitelji. A dizajnerica svojoj obitelji, svaki dan, redovito kuha tri obroka što uključuje i deserte.

Priče i anegdote iz Monikinog života, ali i života ostalih sudionica Zorice Kondže i Edite Lučić Jelić pratili su mnoga lica iz javnog, društvenog, poslovnog i estradnog svijeta. Bile su tu i pjevačica Domenica Žuvela, bivše tekvandoistice Ana Zaninović Đapić i Lucija Zaninović Kuzmanić, dizajnerice Marija Pirić, Neda Makjanić Kunić i Sandra Ledenko, u fotogaleriji možete pogledati djelić atmosfere iz te divne splitske noći.

A da ta večer svima ostane u lijepom sjećanju potrudili su se i naši vjerni partneri - Dolcela, Hrvatska pošta i Avène, a gošće su kući otišle i s darovima tvrtke ženskog donjeg rublja Lunaria.

Pročitajte i:

VIDEO | Zorica Kondža o obitelji: 'S 43 godine rodim treće dijete, govorili su mi da mi je karijera gotova'

VIDEO | Edita Lučić Jelić: 'Imam super svekrvu, a što je najgore i bivša me još jako voli'

Dizajnerica oduševila monokromatskim lookom, ali su pažnju privlačile cipele

U Splitu su se otkrivale obiteljske tajne: Tko je blizak sa svekrvom, kome sinovi odaju ljubavne jade?

Linker
18. travanj 2024 02:21