Kuća Khloe Kardashian
 LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia
RASPRODAJA U HOLIVUDU

Agent nekretninama otkrio tko prodaje svoj dom u Hollywoodu: Ta kuća kao da je ukleta...

Dugogodišnji agent nekretninama, Tom Fridman, dao je naslutiti da je dvorac Khloe Kardashian na prodaju. Pojavio se u video intervjuu ''Real talk'' na Instagram TV-u i listao nekretnine koje su na prodaju, premda nije potvrdio da se poznata Kardashianka prodaje zdanje, mnogi si njezin dom itekako prepoznali.

Khloe Kardashian (35) prodaje svoje glamurozan dvorac u Malibuu. Gostujući u popularnom video intervjuu ''Real talk'' na IGTV-u, Tom Fridman, dao je naslutili da se radi velebnom zdanju koje itekako ima priču.

Opisujući kuću domaćinu emisije ''Real Talk'' Alexandru Aliju, agent za nekretnine Fridman objašnjava, da se prekrasno mediteransko zdanje nalazi na 11.000 četvornih metara, nalazi se u četvrti The Oaks, a nekretnina će se prodavati za nevjerojatnih 19 milijuna dolara.

''Zdanje odiše holivudskom poviješću. Da bi spasio brak sa suprugom, kuću je kupila jedna velika holivudska zvijezda, supruga je uredila kuću, zatim su je prodali jednoj mladoj pop zvijezdi, koja je na celebrity sceni i danas jako popularna'', otkrio je Fridman.

Kuća je objavljena u magazinu ''Architectural Digest'' i tu se Khloe zaljubila u nekretninu, koju je 2014. godine kupila od Justina Biebera. Pjevač je često na bazenu radio razuzdane partije, pa se susjedstvo urotilo protiv njega i natjeralo ga da nađe novi dom.

No tajnu koju je pokušao zadržati za sebe ipak je izlanuo, kuća je u originalu pripadala Eddyju Murphyju i njegovoj supruzi, koja ju je dobila nakon razvoda i nakon prodaje utržila milijune.

Brojni fanovi ''provalili'' su da se radi o Kardashianki zbog prepoznatljivih scena iz njihovog realityja ''Keeping Up With Kardashians''.

Prednost ovog dvorca je što se nalazi uz kanjon Malibu što podiže cijenu, ali i atraktivnost samog zdanja.''Pogled je prekrasan, oduzima dah, a ako ne letite helikopterom nikako ju ne možete vidjeti, idealno za uživanje, mir i tišinu, rekao je ipak na kraju agent za nekretnine.

Premda je ovo još uvijek najčuvanija holivudska tajna svi sad znaju da se radi o Khloe, premda iz nekog razloga, još uvijek nitko ne zna službeno.

115970, Kourtney Kardashian's new .45 million Calabasas mansion is reportedly infested with dangerous mold. Kourtney, who is currently pregnant, purchased the home back in February. According to TMZ, a decorator found the mold covered by a coat of fresh paint, leading Kourtney, Scott Disick and their children to stay at a hotel for safety. ORIGINAL CAPTION: Kourtney Kardashian has purchased Keyshawn Johnson's mansion in The Oaks community in Calabasas for .45 million. The 6 bedroom, 9 bathroom 11,746 square foot house was built in 2011 sits on 1.86 acres on a cliff overlooking the Santa Monica Mountains. It is just down the street from Justin Bieber's former house which was recently snatched up by Kourtney's sister Khloe Kardashian. Kourtney and partner Scott Disick's children Mason and Penelope will have plenty of room to play on the property, which features a basketball court and a pool and jacuzzi. The basketball court at the house was lined with 14 toy cars. Calabasas, California - Thursday April 3, 2014., Image: 189362765, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Calabrese, CelebrityHomePhotos / Pacific coast news / Profimedia
Calabrese, CelebrityHomePhotos / Pacific coast news / Profimedia
Kuća se nalazi na idealnoj lokaciji, sakrivena od pogleda javnosti.

Sestra još slavnije Kim Kardashian, nakon preseljenje u kuću, bacila se na preuređenje, a posebne zahvate radila je kada se razvela od Tristana Thompsona.

''Nikad nije proveo puno vremena u kući, on je živio u Clevelandu tijekom košarkaške sezone, uvijek je to bila njezina kuća i njezina oaza mira. Trenutno dok je još uvijek karantena na snazi, ona se tamo ''sakrila'' s kćerkicom True (2), a Thompson dođe posjetiti malenu'', otkrio je izvor za People.

Čitajte i:

Penny iz 'Teorije velikog praska' prodaje ogromnu vilu čiji su ormari san snova

Jesu li ove fotografije konačna potvrda trudnoće Khloe Kardashian?

Pogledajte kako je izgledala glamurozna ružičasta zabava za doček bebice Khloe Kardashian

Khloe Kardashian otkrila zašto je obitelji skrivala trudnoću i tko će smjeti s njom u rađaonu

Najteži i najljepši trenuci Khloe Kardashian: Usred preljubničkog skandala prvi put postala majka

Trbuščić više ne može sakriti: Prvi izlazak poznate damice nakon sretne objave

Khloe Kardashian opet je bila kod estetskog kirurga, ali ovoga puta neuspješno

Linker
17. travanj 2024 01:53