Stefan i Ivana
 Maja Jurović
nikad sretniji

Fotografija ponosne obitelji je za čistu desetku, kao i ona koja odaje počast djedu i baki

Glumački par Ivana Horvat i njen suprug Stefan Kapičić na društvenim su mrežama svojim fanovima pripremili iznenađenje, predstavili su svog sina Ivana koji se rodio prošlog vikenda.

Ivana Horvat (32) i Stefan Kapičić (41) konačno su ovog vikenda razveselili svoje obožavatelje na Instagramu i pokazali im ono što već neko vrijeme čekaju. Glumački par objavio je fotografiju sa sinom uz datum njegova rođenja.

Ponosni roditelj uz sliku su napisali datum njegovog rođenja - 27.5.2020. i u istoj objavi otkrili da se maleni zove Ivan. Lica roditelja govore sve, a nisu izostale ni čestitke ovom simpatičnom paru.

"Dragi svijete, s velikim veseljem i uzbuđenjem vam predstavljamo našeg sina. 27. svibnja Ivana i ja smo postali roditelji savršenog i zdravog dječaka. Na drugoj fotografiji sam ja prije 41 godine sa svojim roditeljima", s uzbuđenjem je napisao Stefan.

''Prelijepo, predivno! Eto sreće koja će vam promijeniti život. Kad se nasmije preplavi te ocean blaženstva i sve brige zaboraviš. Uživajte, vrijeme brzo prolazi'', napisala je jedna pratiteljica.

Iako već neko vrijeme žive u Los Angelesu, gdje su se i vjenčali u tajnosti 2017., posljednjih su mjeseci živjeli u Zagrebu. Kapičić je stvorio respektabilnu karijeru u Hollywoodu, a ovaj samozatajan i uspješan par ne krije koliko su sretni zajedno.

Spica / Zagreb 07.06.2018 / foto: Davor Matota / Ivana Horvat i Stefan Kapicic
Davor Matota
Stefan Kapičić i Ivana Horvat Kapičić

Tako je Stefan prvog svibnja objavio fotografiju trudne Ivane, snimljenu u njihovom stanu u Zagrebu. Dva tjedna prije toga čestitao joj je rođendan nježnim riječima, nazvavši je svojom srodnom dušom.

Ivana i Stefan upoznali su se prije šest godina u Dubrovniku za vrijeme snimanja serije "Zora Dubrovačka", a u Los Angelesu žive i grade glumačke karijere. Stefan je našoj publici najpoznatiji po ulozi Colossusa u filmovima o Deadpoolu.

Čitajte i:

Poznati glumci postali roditelji! Ivana i Stefan posljednje tjedne trudnoće proveli su u Zagrebu

Slavni glumac ne odvaja se od lijepe zaručnice Ivane

Zaljubljeni par vratio se u Zagreb: Ljubavne iskre frcaju i na špici

Samo glumim da volim starije

Tajno vjenčanje: Hrvatska glumica udala se za srpskog kolegu

Ovo je njezin najljepši rođendan: U poznatu obitelj stiže prinova, čestitke stižu sa svih strana

Stefan Kapičić: Tri su žene oblikovale moj ukus

Slavni supružnici podizali obrve na špici: On u glomaznim čizmama, a ona u japankama za plažu

Linker
16. travanj 2024 12:26