Till Lindemann u Moskvi tijekom 2017.
 Sergei Bobylev / TASS / Profimedia
Teški simptomi

Frontmen kultnog Rammsteina u životnoj opasnosti, smješten je na intenzivnu njegu

Glazbenik Till Lindemann zaražen je koronavirusom, otkriveno je to nakon što se požalio na teže simptome te bolesti.

Proslavljeni glazbenik Till Lindemann zaražen je koronavirusom i trenutno se nalazi na intenzivnoj njezi. Frontmen kultnog Rammsteina u teškom je zdravstvenom stanju. Nakon koncerta u Moskvi 57-godišnjak se požalio na visoku temperaturu i opću slabost.

Upala pluća, visoka temperatura i slabost

Njemački Blid javlja da je Lindemann bio u kritičnom stanju te se liječi na odjelu intenzivne njege u berlinskoj bolnici. Liječnici su mu u bolnici utvrdili da je pozitivan na koronavirus, a dijagnosticirana mu je posljedično i upala pluća. Liječnici tvrde da bi mu se stanje uskoro trebalo poboljšati.

***EXCLUSIVE*** 
VANCOUVER, BC - MAY 11: Till Lindemann and Rammstein bandmates, Paul Landers and Oliver Riedel go for a walk in downtown to catch the mountain scenery at the Olympic Plaza on May 11, 2012 in Vancouver, British Columbia., Image: 129215671, License: Rights-managed, Restrictions: *** Sales in UK, Angola, Botswana, Kenya, Lesotho, Malawi, Mauritius, Mozambique, Namibia, Nigeria, South Africa, Zambia, Zimbabwe, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Japan, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan, Turkey, Turkmenistan, Uzbekistan, Belarus, Bulgaria, Model Release: no, Credit line: AKM-GSI / Backgrid USA / Profimedia
AKM-GSI / Backgrid USA / Profimedia
Till Lindemann prije nekoliko godina u Vancouveru

Zabrinuti obožavatelji diljem svijeta putem društvenih mreža šalji Tillu poruke podrške. Spomenuti koncert u Moskvi je održao 15. ožujka i tada se posljednji put pojavio u javnosti. Upravo nakon te svirke osjetio je teže simptome koronavirusa.


Čitajte i:

Linker
20. travanj 2024 13:09