Sunset Box / Allpix Press / Profimedia
Dugo očekivana

Novo lice 'Tračerice': Omiljena serija nije jača od običnog života, odgađa se početak njenog emitiranja

Ponovno pokretanje serije, s najavljenih 10 epizoda, trebalo je biti prikazano na novoj streaming platformi HBOMax ove godine, no zbog mjera samoizolacije snimanje je odgođeno.

Svi obožavatelji "Tračerice" koji su se nadali da će svoju omiljenu plejadu likova vidjeti u novom izdanju, ipak će se morati malo strpjeti. Premijera ponovnog izdanje serije "Tračerica" koja je bila najavljena za 2020. sada je odgođena.

Ponovno pokretanje serije, s najavljenih 10 epizoda, trebalo je biti prikazano na novoj streaming platformi HBOMax, no iz te su kuće sada došle potvrde da je zbog pandemije virusa Covid-19 ta serija odgođena.

U novoj verziji uloge su trebale glumiti starring Savannah Smith, Tavi Gevinson i Thomas Doherty, ali snimanje nije još ni započelo, projekt je u završnoj fazi pretprodukcije, sve je spremno za paljenje kamera.

Ponovno snimanje

Međutim zbog strogih smjernica o socijalnom distanciranju, sve je na čekanju, tako da iz produkcijske kuće pretpostavljaju da će premijera "Tračerice" ipak morati pričekati 2021.

Vijesti o ponovnom snimanju popularne serije javile su se u studenom 2019. kada je Joshua Safran, autor i izvršni producent originalne "Gossip Girl", potvrdio da će nova serija imati i neke velike promjene.

Iako će nova verzija uključiti i Kristen Bell kao naratoricu, a odjevne predmete birat će isti kostimograf, Safran je kazao da će odabir glumca biti ipak nešto različitiji, a radnja će biti više inkluzivna. Ostaje nam samo čekati i vidjeti kako izgleda nova stara "Tračerica".

Pročitajte i:

Linker
17. travanj 2024 05:45