- / Shutterstock Editorial / Profimedia
U čast preminulog chefa

Pomoć stiže sa svih strana: Russell Crowe donirao novac za obnovu uništenog restorana u Bejrutu

Nakon što su Amal i George Clooney donirali 100 tisuća dolara za pomoć stradalim građanima Bejruta u nedavnoj eksploziji, i poznati glumac dao je svoj doprinos.

Glumac Russell Crowe (56) donirao je novac za obnovu slavnog restorana oštećenog u strahovitoj eksploziji u Bejrutu, prenosi u petak BBC. Le Chef je nakon eksplozije pretvoren u ruševinu, objavila je stranica GoFundMe.

Organizator je u četvrtak objavio da je dobio "vrlo izdašnu" donaciju nekoga tko se predstavlja kao Russell Crowe.

NEW YORK, NY - MAY 17:  Anthony Bourdain speaks onstage during the Turner Upfront 2017 show at The Theater at Madison Square Garden on May 17, 2017 in New York City. 26617_003  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)
Getty Images
Anthony Bourdain

Oskarovac je kasnije potvrdio da je on donirao novac u čast preminulog slavnog kuhara Anthonyja Bourdaina, koji je Le Chef predstavio u jednom od svojih dokumentaraca.

"Mislio sam da bi on vjerojatno učinio isto da je još među nama", napisao je Crowe na Twitteru. "Vama i Le Chefu želim sve najbolje i nadam se da će se stvari uskoro vratiti u normalu", dodao je.

Le Chef se nalazi u Gemmayzeu, stambenoj četvrti blizu mjesta eksplozije u luci 4. kolovoza u kojoj je poginulo više od 200 i ranjene tisuće ljudi. Eksploziju je uzrokovalo više od 2700 tona amonijeva nitrata koje je bio nepropisno uskladišten u luci.

Čitajte i:

Plemenit čin Georgea i Amal: Donirali pozamašni iznos za stradale u bejrutskoj tragediji

Izgorjelo imanje Russella Crowea u Australiji, glumac potresen

Russell Crowe je totalno neprepoznatljiv! Nekada je skidao kilograme za uloge, sada ih mora nabacivati

Linker
17. travanj 2024 10:12