Instagram / Marijana Batinić
Čestitamo!

Slatko iščekivanje je gotovo! Marijana Batinić i suprug Matej Pašalić dočekali drugo dijete

Jedna od omiljenih televizijskih voditeljica rodila je djevojčicu za koju je nekoliko dana prije poroda, uz pomoć kćeri Ene, dovršavala zadnje pripreme prije njezinog dolaska na svijet.

Nakon dugog slatkog iščekivanja, voditeljica Marijana Batinić potvrdila je za Gloriju.hr da je rodila drugu kćerkicu. Malena je došla na svijet 17. rujna 2020., a uz majku, zbog prinove su sretni i uzbuđeni njezina sestrica Ena i tata Matej Pašalić.

Iako ime djevojčice još nije poznato, Marijana je nedavno dala naslutiti kako bi malena mogla imati 'cvjetno' ime poput Violete, Roze, Olive ili pak Cvite.

Naime, voditeljica je u jednoj objavi na Instagramu napisala:

"Obiteljsko vijeće dvotrećinskom je većinom usvojilo prijedlog Ene P. (5) i napokon odabralo ime! Možete li pogoditi koje? Slika govori više od riječi", poručila je Marijana, poziravši s cvijetom u ruci i velikim stablom masline u tegli iza nje.

Pripreme za dijete bile su u punom jeku

Marijana se početkom srpnja oprostila od gledatelja, rekavši da odlazi na porodiljni. "Ne planiram nikakvo putovanje, nego samo dobro se odmoriti. U sedmom sam mjesecu trudnoće, borovina i more su sve što mi pada na pamet", otkrila je tada u razgovoru za Gloria.hr.

Uz odmaranje na moru, vrijeme je provodila i u uređivanju nove sobe za dijete, pri čemu je imala najslađeg pomagača - svoju kćer Enu. Koliko god bila od pomoći, Marijana je nedavno otkrila da je Ena bila u strahu zbog dolaska malene.

"Ena je već počela pokazivati sitne znakove bojazni za svoj tron. Posebno je posljednjih dana nježna prema meni. Svaki dan mi crta nas dvije u raznim situacijama, a čim u šetnji vidi cvijet, trči ga ubrati za mamu. Proračunato čuva svoj položaj", našalila se voditeljica te dodala da bi Ena voljela da joj se sestrica zove Roza, kao i sestra njezine najbolje prijateljice.

Čitajte i:

'Još malo i prešišat će me!': Kći Marijane Batinić raste 'brzinom munje', a za to ima i dokaz

Plišani 'overdose': Marijana Batinić u pripremama za dolazak bebe ima najslađeg pomagača

Voditeljica otkrila čuvanu tajnu? Odabrano je ime za prinovu, možete li pogoditi koje?

Marijana Batinić oprostila se od gledatelja: Otkrila nam je što planira u narednim mjesecima

Linker
08. travanj 2024 22:08