radi rihanni iza leđa?

A$AP Rocky pravi je magnet za nevolje: Nakon uhićenja uhvaćen u flertu s instruktoricom veslanja

Šuška se da je dečko pop dive Rihanne poslao poruku na Instagramu 45-godišnjoj britanskoj instruktorici veslanja i majci troje djece. Nije joj palo na pamet flertati s njim kad su joj djeca rekla s kim je u vezi i da će uskoro postati otac.

Neki muškarci su magnet za nevolje, a čini se da je pop diva Rihanna imala "sreću" naletjeti na takvog, zaljubiti se i brojati sitno do dolaska na svijet njihovog djeteta. Radi se, dakako, o reperu A$AP Rockyju i njegovoj najnovijoj eskapadi - online flertu s Jilly O'Donnell, britanskom instruktoricom veslanja te majkom troje djece.

Upravo je njih pitala tko je taj muzičar kad joj se javio na Instagram profil na kojem ima 1500 pratitelja. Jillin 22-godišnji sin i dvije kćeri u dobi od 19 i 17 godina bili su iznenađeni njezinim neznanjem: "On je Rihannin dečko", rekli su.

Instruktorica veslanja bila je zaprepaštena. Nije joj bilo jasno zašto je A$AP Rocky za dopisivanje pronašao nju kad na Instagramu ima 14,7 milijuna pratitelja, među kojima bi se zacijelo našlo mnogo kandidatkinja presretnih što im je poslao poruku.

Vraćanje u formu

"Bog zna zašto je odlučio poslati poruku baš meni?" pomislila je gospođa O'Donnell i odlučila ga pristojno otkantati. Objasnila je da se uz posao i djecu prihvatila prikupljanja pomoći za Ukrajinu pa nema vremena za dopisivanje. Ali on joj je spremno ponudio da će i nju i sve što prikupi odvesti u Ukrajinu svojim zrakoplovom.

image

ASAP Rocky

LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Potom se pojadao da se malo udebljao pa se nada da će mu zauzvrat održati pokoji trening i dovesti ga u formu... A onda je Jilly shvatila u čemu je stvar: zbog svog posla na društvenim objavljivala je fotografije u kupaćim kostimima, a njezin fit izgled svidio se vrckavom reperu.

Pokazalo se da je iza leđa svoje trudne partnerice, od prosinca prošle godine do ožujka 2022., poslao desetke poruka zgodnoj Britanki kojoj nije bilo do flerta kad je doznala čiji je dečko i da će uskoro postati otac.

Čitajte i: Rihannu i A$AP Rockyja dočekalo vrlo neugodno iznenađenje nakon povratka s putovanja

"Mnoge žene vjerojatno pristaju na takve stvari. Bogat je i tako će neke bez sumnje dotrčati kad pucne prstima. Znam što bi tražio da smo se našli, ali sve što sam željela bilo je malo smijeha," zaključila je Britanka za The Sun.

Ovo je, inače, treći reperov "minus" u posljednje vrijeme, a nema sumnje da ih Rihanna broji. Najprije je izazvao glasine da se upucava dizajnerici cipela Amini Muaddi, što je ona oštro opovrgnula. Influencer koji je lansirao taj trač javno se ispričao, ali Rihanni zacijelo nije bilo svejedno. Nedugo potom rasplakala se kad je njezin "nestaško" uhićen u losangeleškoj zračnoj luci kad su se vratili s uskrsnog odmora na Barbadosu, zbog umiješanosti u pucnjavu. Sada je uhvaćen u flertu s drugom ženom. Kako god bilo, Rihanna nije žena s kojom se itko može igrati. Ako se njezin dragi ne uozbilji, mogao bi dobiti crveni karton.

Linker
20. travanj 2024 04:42