Profimedia, TEMP Sipa Press
Ne osjeća se lijepom

A nekad je bila najljepša.... Pamela Anderson izgleda poput voštane figure

Slovila je za jednu od najljepših žena na svijetu, a danas su je operacije kojima je postala sklona kako bi izgledala što mlađe, učinile neprepoznatljivom.

Na predstavljanju nove sezone showa "Ples sa zvijezdama" mnoge je iznenadilo zategnuto lice i ukočen osmijeh poznate glumice Pamele Anderson (51). To je njezino prvo solo pojavljivanje u javnosti nakon što su se pojavile tvrdnje kako je prekinula s 19 godina mlađim nogometašem Adilom Ramijem.

U studiju francuske televizije TF1, glumica je najprije nosila sunčane naočale, a onda je pozirala i bez njih. Mnogi su komentirali da njezino lice izgleda potpuno izobličeno.

Pamela Anderson attends the Danse Avec Les Stars photocall at TF1 TV studios on September 11, 2018 in Paris, France., Image: 386344575, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse
Pamela je neprepoznatljiva



Glumica nikada nije skrivala svoju naklonost plastičnoj kirurgiji, no prije nekoliko godina izjavila kako neće više ići pod nož. No, čini se da je to ipak porekla.

Pamela Anderson attends the Danse Avec Les Stars photocall at TF1 TV studios on September 11, 2018 in Paris, France., Image: 386344632, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse
Pamela

'Ne želim ganjati mladost. Želim izgledati staro. Želim iskusiti sva razdoblja svog života i ne bojim se starenja. U showbiz industriji vlada strah od starenja i gubitka ljepote. Ali ja imam sreće jer se nikada nisam smatrala izrazito lijepom. Znala sam da mogu biti seksi, da mogu biti provokativna i iskoristiti to kako bih skrenula pažnju na stvari do kojih mi je stalo', rekla je popularna glumica, koja je svoj izgled često koristila za skretanje pozornosti na kampanje za zaštitu životinja.

Linker
19. travanj 2024 00:29