Sudski cirkus

Amber Heard prvi put svjedočila na suđenju desetljeća: ‘Nasmijala sam se, a on me udario svom snagom‘

Glumica je detaljno opisala incident, no njezin bivši suprug tvrdi da se on nije dogodio te da nikada nije udario ženu.

Nakon što je glumac Johnny Depp opisao kako ga je njegova bivša supruga Amber Heard u nekoliko navrata fizički napala, pa čak mu bocom alkoholnog pića odrezala komad prsta, sada je došao red i na njezino svjedočenje u ovom ratu holivudskih zvijezda.

Glumičina odvjetnica Elaine Bredehoft zamolila je Heard da opiše trenutak kada ju je Depp navodno prvi put udario, koji, kako je rekla, nikada neće zaboraviti. Rekla je da su vodili "normalan razgovor" na kauču u ranoj fazi svoje veze kada ga je pitala za tetovažu na njegovoj ruci koju nije mogla pročitati.

Kada joj je objasnio, Heard se nasmijala, što je Deppa potpuno izbacilo iz takta.

image

Amber Heard na svjedočenju.

ELIZABETH FRANTZ/AFP/PROFIMEDIA

"Bilo je tako jednostavno. Samo sam se nasmijala jer sam mislila da se šali. A on me udario po licu. Nasmijala sam se jer nisam znala što bih drugo. Pomislila sam: 'Ovo mora biti šala.' Nisam znala što se događa. Samo sam zurila u njega, nekako se i dalje smijući, misleći da će se i on početi smijati da mi kaže da je to šala. Ali nije", ispričala je Heard.

Čitajte i: Pijanstva, tučnjave i optužbe u zvjezdanoj ljubavnoj vezi, a za sve je kriva - mama

Glumica, piše People, nije očekivala da će ju Depp i drugi put udariti nakon što joj je rekao da je "smiješna kuja".

"Bilo je jasno da to više nije šala. Pomislili biste da ćete imati odgovor, ali ja, kao žena, nikada nisam bila tako udarena. Odrasla sam i sjedim pored muškarca kojeg volim i on me ošamario bez razloga. Bilo je tako glupo", dodala je Heard, koja nije kako dalje reagirati.

No, Depp, kaže Heard, nije stao već ju je još jednom jako udario, što ju je izbacilo iz ravnoteže pa je pala na tepih.

"Toliko sam željela da mi kaže da se šali. Jer nije boljelo, nije me fizički povrijedilo. Nisam ga htjela ostaviti. Nisam htjela da ovo bude stvarnost. Nisam htjela imati muškarca u kojeg sam bila zaljubljena. Znala sam da ovo nije u redu i da ga moram ostaviti. I to je ono što mi je slomilo srce", ispričala je glumica.

image

Johnny Depp

RON SACHS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Mračni detalji cure sa suđenja Johnnyja Deppa i bivše: ‘Amber je na našem vjenčanju bila drogirana!‘

Depp je prema glumičinom svjedočenju nakon udarca počeo plakati i moliti je na koljenima da mu oprosti, govoreći "Nikad to više neću učiniti. Tako mi je žao, dušo".

Međutim, istina se tek treba saznati jer zvijezda "Pirata s Kariba" oštro opovrgava ove tvrdnje i kaže da se taj trenutak nikad nije dogodio. "Nikad nisam udario gospođu Heard. Nikad u životu nisam udario ženu. Sigurno neću udariti ženu ako odluči ismijati tetovažu koju imam na svom tijelu... Ta mi tvrdnja nikad nije imala smisla", rekao je Depp, čija bivša supruga od njega potražuje 100 milijuna dolara odštete.

Linker
17. travanj 2024 17:08