COLLIN XAVIER/IMAGE PRESS AGENCY ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
dosta im je

Amerikancima je dosta intimnih detalja iz života Jade i Willa Smitha: U peticiji traže da ih novinari prestanu intervjuirati

Nakon što su u zadnjih nekoliko mjeseci na sve strane otkrivali detalje iz svog privatnog života i spavaće sobe, mnogi njihovi fanovi (i hejteri) sada više ne žele slušati o tome pa se bore kako bi ih bilo manje u medijima.

Nakon što su u zadnjih nekoliko mjeseci na sve strane otkrivali detalje iz svog privatnog života i spavaće sobe, mnogi njihovi fanovi (i hejteri) sada više ne žele slušati o tome pa se bore kako bi ih bilo manje u medijima.

Glumački par Will Smith i Jada Pinkett Smith glavna su tema mnogih razgovora, kako u Hollywoodu, tako i u svijetu i to zbog svog vrlo neobičnog i turbulentnog braka o kojem su oboje u zadnje vrijeme puno govorili. U svoju postelju dovodili su druge ljude, imali bračne afere, ali zato što nisu vjerovali u monogamiju i konvencionalan brak te su željeli da im on ne bude 'zatvor'.

No, čini se da je Amerikancima prekipjelo te su pokrenuli peticiju kojom od novinara traže da prestanu intervjuirati slavni par jer oni više ne žele slušati o njihovom intimnom životu. To je, logični gledano, malo licemjerno jer je itekako poznato da Hollywood živi od tračeva i zabadanja nosa u tuđe živote, no očito im je sada svega dosta.

Čitajte i: Životna priča Willa Smitha: Od nesretnog djetinjstva do najintrigantnijeg braka u Hollywoodu

image

Jada i Will 2003.

LIONEL HAHN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Peticiju je 26. studenog na stranici Change.org pokrenuo njezin korisnik Dexter Morales s naslovom "Prestanite intervjuirati Willa i Jadu Smith!", a skupio je već oko 2500 potpisa koji svakim danom sve više rastu.

Iako sam Morales nije otkrio glavni razlog pokretanja peticije, potpisnici su izrazili svoju frustraciju zbog sklonosti slavnog para da otkriva intimne detalje svog privatnog života.

"Sve što saznam o ovom paru je protiv moje volje. Oslobodite nas", komentirao je jedan od potpisnika.

Peticija je uslijedila nakon objave Smithovih memoara "Will" u kojima je detaljno opisao svoj brakom s Pinkett Smith, ali i razvod od svoje prve supruge Sheree Zampino.

Smith je otkrio da se zaljubio u kolegicu iz serije "Six Degrees of Separation" Stockard Channing dok je bio u braku sa Zampino, rekavši: "Očajnički žudim vidjeti i razgovarati sa Stockard."

Čitajte i: Mogla je i bolje: Jada Pinkett Smit progovorila o bračnim aferama i suprugovim seksualnim apetitima

Brak nije zatvor

Otkrivanje intimnih detalja započelo je u showu 'Red Table Talk' kada je Pinkett Smith pozvala Gwyneth Paltrow kako bi njih dvije razgovarale o intimnom životu slavnog glumačkog para.

"Ono o čemu Will i ja puno razgovaramo je zajedničko putovanje, što brak i jest. Počeli smo s ovim vrlo mladi pa me dio odgovornosti iznenadio jer mislim da očekujete da vaš partner zna što ti treba, posebno kada je u pitanju seks. To je kao: 'Pa, ako me voliš, trebao bi znati. Ako me voliš, trebao bi čitati moje misli.' A to je velika zamka", pojasnila je Jade.

U srpnju 2020. Will i Jade zajedno su se pojavili u 'Red Table Talku', gdje su si međusobno pokušali objasniti što zapravo jest savršena veza i što očekuju jedno od drugog.

"Dali smo jedno drugom povjerenje i slobodu, s uvjerenjem da svatko mora pronaći svoj put. A brak za nas ne može biti zatvor. I nikome ne predlažem naš put. Ali iskustvo da je sloboda koju smo dali jedno drugom, kao i bezuvjetna podrška, za mene su najviša definicija ljubavi", poručio je Will.

Linker
26. travanj 2024 00:43