JOŠ JEDNA U NIZU

Ana Gruica Uglešić raznježila pratitelje objavom: ‘Kad ti se sin potpiše, zauvijek...‘

Splitskoj glumici ovo je tek jedna u nizu tetovaža s posebnim značenjem.

Ana Gruica Uglešić već je poznata po tetovažama kojih je do nedavno imala čak 11, a sada se na Instagramu pohvalila još jednom koja joj puno znači.

"Nova tetovaža. Kad ti se sin potpiše, zauvijek...", napisala je glumica u opisu fotografije na kojoj pokazuje novu tetovažu - potpis njenog sina Marata Ivana kojeg je dobila s bivšim partnerom, spisateljem Hrvojem Šalkovićem 2015.

Oduševljeni pratitelji dijelili su komplimente ponosnoj mami kojoj ovo nije prvi put da ljubav iskazuje tetovažama.

Čitajte i: Ana Gruica Uglešić slavi: ‘Nisam se kočila u životu, no sad mi je žao što još više nisam uživala kad sam bila mlada‘

Nakon što su proslavili treću godišnjicu braka, glumica i njezin suprug Boran Uglešić odlučili su ljubav zapečačiti istim tetovažama - kemijskom formulom ljubavi.

image

Sa suprugom Boranom u vezi je od 2017. godine.

SASA BURIC/CROPIX

Čitajte i: Ana Gruica Uglešić na sina želi prenijeti svoju veliku strast: ‘Dok čekamo tatu Shalu da napiše priču za djecu...‘

A izjavama ljubavi od svojih najbližih Gruica se često hvali na društvenim mrežama. Početkom mjeseca napunila je 39 godina, a za rođendan su joj sin i sadašnji suprug Boran s kojim je u vezi od 2017. priredili najljepše iznenađenje.

"Kad mene moji dečki iznenade u ponoć. Svaki svoj buket. Ženi više ne treba. Znak pažnje od muža i znak pažnje od sina. Kraj svijeta. Ljubav", napisala je splitska glumica u opisu fotografije na Instagramu na kojoj pozira u ogrtaču s ogromnim buketom cvijeća.

image

Ana Gruica Uglešić za treću godišnjicu sa suprugom Boranom tetovirala je kemijsku formulu ljubavi.

VEDRAN PETEH/CROPIX

"Bilo je emotivno. Dok sam pekla kolače, njih dvojica su mi donijeli cvijeće. Svako svoj buket. Za mene je to kraj svijeta. Opirala sam se toj idealnoj slici ranije, jer sam mislila da je nedostižna. Itekako je dostižna i predivna je", otkrila nam je uoči rođendana glumica.

Linker
07. travanj 2024 03:07