DVOJEZIČNA OBITELJ

Ana Jelušić Black sa suprugom i djecom proslavila petu godišnjicu braka! Odjenula je vjenčanicu i poželjela zlatni pir

Bivša skijašica i reprezentativka već godinama živi u Švicarskoj gdje joj je trenutačno najbitniji odgoj djece - Nine i Vite. Na Instagramu je podijelila fotografiju obiteljske idile. Supružnici su proslavili petu godišnjicu braka i poručili kako ‘i dalje idu samo jako‘.

Bivša skijašica i PR stručnjakinja Ana Jelušić Black na svom Instagram profilu pohvalila se fotografijama s obiteljske proslave. Ona i suprug Travis Black proslavili su petu godišnjicu braka.

"Ovo je peta. Nazdravljamo za još pet ili pedeset", napisala je te se opravdavala kako je fotografiju na društvenim mrežama podijelila dva dana nakon godišnjice jer je imala posla oko dvoje malene djece. U svojoj vjenčanici, elegantnoj bež haljini prošaranom s bijelom tilom, Ana je sa samozatajnim suprugom pozirala okružena zelenilom. Uspješna sportašica ove godine krajem siječnja rodila je njihovo drugo dijete, malenog Vitu, a najviše mu se razveselila starija sestra Nina. Do rođenja nisu znali spol bebe, to je bila njihova zajednička odluka. O tome je u veljači ove godine Ana govorila za Gloria.hr.

"Na neki način sam jedna od onih sretnica koje trudnoću relativno dobro podnose. Tako je bilo s Ninom, tako je i s novom bebom. S druge strane, ako se može nešto nazvati pozitivno u ovoj pandemiji, nama je donijelo da smo i muž i ja radili od doma. To nam je omogućilo da više vremena provedemo zajedno i da brigu oko kuće i Nine podijelimo, što je s jedne strane olakšalo situaciju”, rekla je Ana.

image
Vjenčanje na Trsatskoj gradini.
GORAN SEBELIC/CROPIX

Par se vjenčao u rujnu 2016. godine na Trsatskoj gradini u krugu najbližih prijatelja i obitelji nakon četiri godine veze. Kći Nina na svijet je došla početkom siječnja 2019. godine, tjedan dana kasnije nego što je bivša skijašica Janica Kostelić rodila sina Oskara.

Obitelj Black trenutačno živi u Švicarskoj, ne tako daleko od planina, ali što se Ane tiče, daleko od profesionalnog sporta. Bivša reprezentativka napravila je zaokret u karijeri i radi kao PR stručnjakinja, no trenutačno je posvećena odgoju mališana. O njihovoj dvojezičnoj obitelji, Ana je također govorila za naš portal.

image
Ana Jelušić s kćeri Ninom.
PRIVATNA ARHIVA

"Mi smo dvojezično kućanstvo s trojezičnim djetetom. Travis i ja razgovaramo na engleskom, ja Nini pričam isključivo hrvatski. Njezin vrtić je na francuskom tako da ona sad dolazi doma s raznoraznim francuskim pjesmicama i rečenicama. Pokušavamo se sada tome prilagoditi i uskladiti. Vrlo je zanimljivo vidjeti jednu dvogodišnjakinju koja redovito prevodi, meni i Travisu. Jer će reći nešto meni na hrvatskom, onda pogledati njega i to mu ponoviti na engleskom. Svako toliko se zaigra i počne nešto pjevati na jednom trećem jeziku kojeg mi u kući u principu ne koristimo. Ali mislim da je to sve skupa dugoročno samo pozitivno za nju", ispričala je Ana.

Čitajte i: Ana Jelušić Black iz Švicarske otkriva: ‘Veselim se, Nina se neće sjećati vremena bez brata ili sestre‘

Linker
24. travanj 2024 21:51