instagram
sreća u svijetu skijanja

Ana Jelušić: 'Svi su čekali Novu, a nas dvoje bebu'

Velike kolegice i skijašice koje su zajedno osvajali postolja sada očekuju najljepši privatni trenuci. I dok je Janica postala majka s prvim danom 2019., Anina prinova ipak malo kasni.

Čestitke ne prestaju stizati na adresu najtrofejnije skijašice Janice Kostelić (36) koja je 1. siječnja rodila sina Oskara. Dječačić je stigao na svijet u rekordnom roku, za samo sat vremena, a skijašica koja se može pohvaliti s četiri olimpijske zlatne medalje i dvije srebrne opet je ostvarila rekord.

Dok je presretna Janica rodila, njezina bivša kolegica skijašica Ana Jelušić Black (32) također je u slatkom iščekivanju, samo se ona požalila da je beba ipak odlučila kasniti. Bivše skijašice u najljepše blagdanske dane slave bez prestanka. Ana je 28. prosinca proslavila rođendan, dok Janica će slaviti rođendan za nekoliko dana, 5. siječnja.

'Svi su čekali Novu godinu, ali mi i termin kada bi naša beba trebala stići. Koja šteta, preskočila je raspored i još ne želi van', napisala je poznata skijašica pozirajući uz supruga s velikim trudničkim trbuhom odjevena u malenu crnu haljinu.

Bivša skijašica je rujnu ove godine obznanila da ona i njezin suprug Travis Black očekuju prinovu nakon dvije godine braka, a par sada, u zadnjim danima njezine trudnoće, uživa u blagdanskoj atmosferi očekujući bebu u pomno pripremljenom gnijezdu.

Linker
25. travanj 2024 13:49