TOP.HR MUSIC AWARDS

Ana Radišić: ‘Mjesecima smo disali samo za ovaj projekt, a ugostili smo i Dua Lipu‘

Ususret emitiranju dodjele glazbenih nagrada Top.HR Music Awards na RTL-u, njegova voditeljica je otkrila kako nas očekuje prava glazbena poslastica: spoj domaćih i svjetskih zvijezda, priznanja u devet kategorija, dva studija, tri voditelja, prisjećanje na glazbene velikane...

U petak navečer, na čak dvije lokacije - u televizijskom studiju RTL-a i onom Jadran filma - snimljena je druga po redu dodjela nagrada Top.HR Music Awards. Tko je osvojio nagrade, saznat će se 7. veljače u 17.15 sati kada će dodjela biti emitirana na RTL-u, a detalje snimanja otkrila nam je voditeljica projekta Ana Radišić.

- Iza nas je najneobičniju glazbena godina ikada u kojoj su, iako nije bilo nastupa, glazbenici nastavili stvarati. Mi taj trud želimo nagraditi, podsjetiti na ljepotu, veličinu te važnost glazbe. Ovom smo dodjelom definitivno pomakli granice mogućeg. Zbog epidemiološke situacije dodjelu je bilo izrazito teško organizirati, stoga sam preponosna na sve ljude koji su je učinili mogućom, koji su mjesecima disali samo za Top.HR Music Awards - rekla nam je Ana Radišić.

image
Dodjelu nagrada i ove godine su vodili Ana Radišić i Tomislav Jelinčić
FOTOGRAFIJE: PROMO

Uz nju, u voditeljskoj ulozi u studiju gledat ćemo i Tomislava Jelinčića i Editu Misirić Vrkljan, ali ove godine bez publike.

Devet kategorija za ovogodišnji Top.Hr Music Awards nagradu su: najstreamaniji izvođač, najprodavaniji domaći album, najprodavaniji strani album, pjesma godine, grupa, muški izvođač, ženski izvođač, novi izvođač i najstreamanija pjesma. Neki od doajena hrvatske glazbe, poput Radojke Šverko, Zorice Kondže, Urbana, Opće Opasnosti i Ansambla Lado, dodatno će uveličati ovogodišnji Top.HR Music awards, upravo svojim izvedbama nekih starih klasika, a samim time i proslaviti, zajedno s publikom preko malih ekrana - 25 godina Hrvatske diskografske udruge.

image
Top.HR Music Awards glazbena je nagrada u organizaciji Hrvatske diskografske udruge i RTL-a, a predstavlja jedinstveno glazbeno priznanje na domaćoj sceni.
FOTOGRAFIJE: PROMO PROMO

Također će se prisjetiti i velikog Rajka Dujmića i Krunoslava Kiće Slabinca kroz nastupe Marka Tolje i Ivane Kindl.

- Najveće iznenađenje večeri je svjetska zvijezda Dua Lipa koja će dobiti nagradu za najprodavaniji strani album - otkrila nam je Radišić koja će na dodjeli zablistati u zelenoj haljini, kreaciji dizajnera Ivana Alduka.

- Najmanje sam se bavila izgledom, a više organizacijom čitavog događaja kako bismo, unatoč pandemiji, nadmašili prošlogodišnju dodjelu u Esplanadi - zaključila je Radišić.

Linker
25. travanj 2024 00:29