Instagram
kakav dream team

Andrej Kramarić i njegova djevojka Mia samo nižu uspjehe: 'Tako sam ponosan na tebe, čestitke'

Mia Ćurković postala je ovih dana doktorica veterinarske medicine. Perspektivni nogometaš niže velike uspjehe, no najveći mu je ponos upravo njegova samozatajna djevojka.

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić i njegova djevojka Mia Ćurković ovih dana imaju samo dobre vijesti na poslovnom planu. Osim što je nakon prošlogodišnje ozljede Andrej ponovno počeo zabijati golove za svoj klub Hoffenheim, pohvalio se uspjehom svoje djevojke.

Soci, Adler, Rusija, 070718.
Olimpijski stadion Fisht.
FIFA World cup 2018.
Nogometna utakmica cetvrt finala svjetskog nogometnog prvenstva, FIFA World cup 2018, Rusija - Hrvatska.
Na fotografiji: gol Andrej Kramaric
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
Kramarić je dobio same pohvale za svoj doprinos reprezentaciji...

Obranila je, naime, diplomski rad na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu te stekla titulu doktorice veterinarske medicine. "Tako sam ponosan na tebe, čestitke", napisao je Kramarić uz fotografiju svoje djevojke s diplomskim radom u rukama.

Podsjetimo, svoju romantičnu vezu potvrdili tek u ljeto 2018., kada su se zajedno pojavili na večeri koja je organizirana našim reprezentativcima nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu.

Kramarić je jednom prilikom ispričao kako je slučajno naletio na nju i počeo se među prijateljima raspitivati tko je ta djevojka. Njegovi prijatelji i roditelji su je otprije poznavali pa im je bilo čudno kako Andrej ne zna tko je ona. I tako je počela njihova ljubavna priča koja je, čini se, jača no ikada.

Čitajte i:

Kramarić s djevojkom uživa na otocima: Zaljubljeni par zajedno istražuje ljepote naše zemlje

Djevojka Andreja Kramarića u mini haljini na Stradunu krala poglede

Životni put Ivana Rakitića! Otac mu se odrekao snova zbog siromaštva, no on je sve ostvario

Linker
02. travanj 2024 18:49