Angelina Jolie poznata je kao velika humanitarka.
 Getty Images
Detalji o krahu ljubavi

Angelina Jolie najiskrenije do sada progovorila o razvodu s Bradom: 'Postala sam nebitna, izgubila sam dio sebe'

U najnovijem intervjuu za francuski magazin Madame Figaro glumica Angelina Jolie emotivno je progovorila o razvodu s Bradom Pittom i u detalje otkrila koliki je ožiljak na nju ostavio krah nekoć fatalne ljubavi.

Iako je sa svijetom već jednom podijelila kako se osjećala tijekom razvoda s Bradom, Angelina (44) je u novom intervjuu za francuski Madame Figaro bez zadrške i vrlo emotivno otkrila detalje o svom emocionalnom stanju koje do sada nismo znali.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 30: (L-R) Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Marley Jolie-Pitt, and Knox Leon Jolie-Pitt  attends the World Premiere Of Disney's “Maleficent: Mistress Of Evil
Getty Images

Od Brada se razvela prije tri godine, a tijekom tih mučnih trenutaka priznala je kako je bol bila nepodnošljiva. "Razvod je bio zaista kompliciran. Pred kraj moje veze s Bradom nisam se mogla prepoznati, kao da sam izgubila dio sebe...postala sam manja, nebitna, iako to nisam pokazivala", rekla je Angelina.

"Bila sam duboko, istinski tužna, povrijeđena, ali s druge strane bilo je zanimljivo uroniti u poniznost i osjećaj beznačajnosti", dodala je. Ipak, priznala je da je puno naučila iz tih teških trenutaka: "To je lekcija koju prenosim svojoj djeci, tu energiju obnavljanja koja nam može donijeti i sreću. Morala sam je ponovno otkriti i to uz neke zdravstvene probleme. Kad se sve to slegne, shvatite koliko ste sretni što ste živi", rekla je glumica koja je sada najviše posvećena svojoj djeci.

Angelina Jolie and Brad Pitt with children Maddox and Zahara at LAX airport in Los Angeles, CA, 6/14/14.

Pictured: Angelina Jolie,Brad Pitt,with children Maddox and Zahara,Angelina Jolie
Brad Pitt
with children Maddox
Zahara
Ref: SPL780477 140614 NON-EXCLUSIVE
Picture by: SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
photodesk@splashnews.com

World Rights
SplashNews.com
Brad i Angelina

Brad Pitt također je nedavno progovorio o razvodu u intervjuu za New York Times, otkrivši kako je njegova ovisnost o alkoholu jedan od razloga kraja ljubavi s Angelinom. "Otišao sam daleko koliko sam mogao pa sam si oduzeo privilegije pijenja", rekao je glumac koji je, nakon što je Angelina zatražila razvod od njega, godinu dana proveo u Anonimnim alkoholičarima.

Na početku svoje karijere Brad je često pio i uživao marihuanu jer je, kako je rekao, "bježao od osjećaja". "Sretan sam što sam se toga riješio, iako sam još pio kada sam osnivao obitelj s Angelinom. Pio sam previše i to je postao problem. Ali sada sam opet svoj i ponovno bez problema iskazujem osjećaje", rekao je Brad 2017.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 18: Brad Pitt attends the premiere of 20th Century Fox's
Getty Images

On i Angelina upoznali su se 2004. na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith", gdje su se i zaljubili, iako je Brad tada bio u braku s glumicom Jennifer Aniston. Vjenčali su se tek 2014., ali njihova ljubav pukla je nakon dvije godine. Par ima šestoro zajedničke djece - Maddoxa (18), Paxa (15), Zaharu (14), Shiloh (13), Vivienne (11) i Knoxa (11).

Linker
14. siječanj 2023 12:00