VELIKA SRETNA OBITELJ

Anja Alavanja nam otkrila neobično ime svog sina pa priznala: ‘Sretna sam kad spojim dva sata sna‘

U domu voditeljice i njezinog partnera vlada veselje cijeli dan, ali ne prestaje ni noću kada ih budi sin Dan koji ima tek deset dana, a već je pravi miljenik obitelji.

U domu voditeljice Anje Alavanje (38) i njezinog partnera, ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca (34) vlada pravo veselje. Uz njezina dva sina Ivora (5) i Jakova (9) koje ima iz braka s glazbenikom i ekonomistom Željkom Romcem (53), u njihov je dom stigao još jedan dječak kojemu je par nadjenuo ime Dan. Dječak je na svijet stigao 15. travnja na Svetom Duhu, a ponosna mama ne prestaje objavljivati neodoljive fotografije.

„Jako nam je lijepo s bebom, nevjerojatno je imati takvo malo biće, a Dan je baš sitan. Sretna sam jer ga uspijevam dojiti tako da ili je na prsima ili spava. S obzirom na to da je treće dijete, nije mi bio problem ući u film brige o novorođenčetu. Baš uživam!”, pohvalila nam se Anja.

‘Nisam ni sanjala!‘: Anja Alavanja nakon razvoda uživa u novoj ljubavi i trudnoći

Iako preko dana odlično funkcioniraju kao uigran tim jer njezini sinovi Jakov i Ivor sada imaju važnu ulogu starije braće pa mami pomažu na svakom koraku, noći su vrlo burne.

Anja Alavanja potvrdila šuškanja: ‘Da, razvela sam se, ima tome već nekoliko mjeseci...‘

„ Dan se budi stalno, tako da sam sretna kad spojim dva sata sna. Dečki mi pomažu, ako ništa drugo, donesu i odnesu pelenu, pomaze ga po glavi baš kad je zaspao pa je zbilja uzbudljivo. Dan se od prvog dana navikava na veselu i bučnu atmosferu. A sve nam to vraća tijekom noći”, priča kroz smijeh umorna mama koja neispavanost kompenzira neopisivom količinom ljubavi.

Za razliku od Anje, njezinom partneru Vedranu Dan je prvo dijete pa se u roditeljstvo još uhodava. No sreću, kaže Anja, ne može sakriti. Iako ih je trudnoća iznenadila, neizmjerno su zahvalni na sinčiću.

"Nisam ni sanjala da ću opet biti okupirana kolicima, pelenama i noćnim buđenjem, ali kad dolazi malo biće na svijet, to može značiti samo jedno - sreću i ljubav", otkrila nam je Anja u intervjuu za Gloriju tijekom trudnoće koju je podnijela odlično, a do samog kraja je i vodila i uređivala emisiju 'Zdravo je znati' koja se emitira na HRT-u subotom ujutro.

image
Anja Alavanja i Vedran Viljevac upoznali su se preko prijatelja - i kliknuli su na prvu.
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM
Linker
18. travanj 2024 15:49