Facebook
O NJOJ SE PRIČA

Antonia Dora Pleško progovorila o Gibonniju, njegovoj supruzi i ljubavi s njihovim sinom

Malo tko danas ne priča o Antoniji Dori Pleško koja je izborila finale Supertalenta. I dok je publika podijeljena te na društvenim mrežama komentira kako je sve namješteno, mlada Splićanka ne da se smesti i samouvjereno odgovara kako je komentari ne zanimaju

Od djetinjstva se bori za ispunjenje svog sna, jer zajedno s majkom baš sve je podredila glazbi. Ne čudi stoga što joj mnogo znači ulazak u finale ovog showa. Ali osim faktora X, kojeg nesumnjivo ima, publici i medijima zanimljiva je i zbog veze s mladim glazbenikom Random Stipišićem, Gibonnijevim sinom. Iako o toj ljubavnoj vezi ne priča mnogo, ne krije da uživa u njoj, ali i da bi jednoga dana željela imati obitelj baš kakvu ima Gibonni o kojem ima samo riječi hvale.

‘Mi nismo često skupa jer je jako zaposlen čovjek koji leti na sto strana, on je divna osoba, kao i teta Sanja i cijela obitelj, koju sam već imala prilike upoznati. Jako su skromni, on prvi se ne ponaša kao zvijezda. Jednostavno je prizeman i sva ta slava mu se nije odbila o glavu, ima svoju obitelj, drži privatno privatnim, ima troje prekrasne djece i jako su sretni. Voljela bih u životu imati svoju obitelj - takvu. Glazbenu obitelj’, izjavila je 19-godišnja Antonia Dora za Showbuzz.hr i dodala kako joj se od novonastalih situacija i brojnih komenatra u životu baš ništa nije promijenilo.

Sinoć je za svoju izvedbu ‘Purple rain’ dobila same pohvale, a žiri joj je poručio da je čeka blistava svjetska budućnost.

Linker
13. ožujak 2024 17:43