Instagram
Ljubav bez granica

Antonija Blaće i suprug u sedmom nebu: Najvažniji dan sretnog para

Prije točno tri godine Antonija je odjenula predivnu ružičastu haljinu poznatog hrvatskog dvojca i rekla 'da' svojoj velikoj ljubavi.

Poznata hrvatska voditeljica Antonija Blaće danas je provela poseban dan sa svojim suprugom.

Hrvoje Brlečić i Antonija, koji su 2015. godine uplovili u brak, danas slave treću godišnjicu braka, što je simpatična plavuša odlučila obilježiti i objavom na Instagramu.

Na toj društvenoj mreži Antonija je razveselila fanove fotografijom s dana vjenčanja, na kojoj se ona i Hrvoje ljube, a tim je putem još jednom zahvalila svima koji su pomogli da njihov dan bude poseban.

"Thank you @nikmatic for perfect photos @envyroom for beautiful dress @zanakozul perfect makeup @theivica for lovely hair @paulina.dizajn for the flowers i svim našim prijateljima i obitelji hvala na savršenom danu prije točno tri godine", napisala je Antonija uz romantičnu fotografiju.

Dvoje Šibenčana uplovilo je 2015. u bračnu luku u srcu Zagreba, u Crkvi svetog Marka na Gornjem Gradu pred dvjestotinjak uzvanika.

Voditeljica i vaterpolist iz crkve su izašli uz zvukove pjesme Vilo moja koju je pjevala klapa Contra, a Hrvoje je tada izjavio da se takvo uzbuđenje ne može mjeriti ni s jednim sportskim natjecanjem i prvenstvom.

Antonija je blistala u prekrasnoj svijetlo ružičastoj vjenčanici hrvatskog dvojca eNVy Room.

Maja Jurović

Linker
12. travanj 2024 04:07