Promo Bliss
LJETNE MUKE

Antonija Blaće: 'Pomirila sam se sa sudbinom, sve me zaobišlo'

Antonija Blaće, omiljeno zaštitno lice RTL televizije, upravo priprema drugu sezonu showa 'Život na vagi'. To za nju znači samo jedno – nema godišnjeg odmora! I dok se svi zabavljaju po plažama od Istre do Prevlake, voditeljica muku muči sa zagrebačkim asfaltom, a kako to podnosi, ispričala je za portal Gloria.hr.

Uspješna voditeljica, 37-godišnja Antonija Blaće posljednjih je tjedana na društvenim mrežama više puta dala naslutiti da joj nije svejedno što joj je cijelo ljeto radno – ta kome bi i bilo! 'Volim svoj posao, ali jedva jedvice sam se pomirila s činjenicom da moram raditi baš cijelo ljeto. Zapravo, gotovo je svako ljeto meni radno, ali sam baš za ovo mislila da će biti slobodno. A ispalo je da nije, pa se teško mirim sa sudbinom', pojadala nam se Antonija.

Pripreme za projekt joj oduzimaju velik dio dana, uključujući vikende, tako da si rođena Šibenčanka ne može priuštiti ni kratak odlazak do svoje Dalmacije. Jedan jedini dan uspjela je uhvatiti tek u Crikvenici, jednoj od najbližih morskih destinacija, na koju se zaputila sa suprugom. 'Raspored je takav da su vikendi radni, ponekad slobodan dan bude neki utorak, pa nekad padne za vikend, potom na ponedjeljak... nema stalnog ritma pa samu sebe lovim kroz tjedan. Nešto sitno smo se kupali, evo neki dan smo se Hrvoje i ja zaletjeli na kupanje u Crikvu i vratili se isti dan', govori Antonija.

Jednom davno kad se imalo slobodnih dana #radnoljeto

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Tonka je i ovaj put kreativna producentica showa, zadužena za casting, igre, vaganja i eliminacije, iskušenja i izazove. 'Najblaže rečeno – izazovno je!', rekla je Antonija. Sve to nosi i podosta stresa, pa se, kako kaže, nakon snimanja najradije odmara kod kuće. 'Ako me netko pita koja su mi omiljena mjesta ljeti u Zagrebu, pojma nemam što reći. Nisam stizala sve obići, čujem da svi hvale ljetne aktivnosti u gradu no mene je to sve nekako zaobišlo. Ali nije do događanja, do mene je. Volim biti doma kada sam slobodna', ispričala je i dodala da sa suprugom ipak tu i tamo barem prošeće gradom.

Upitali smo Antoniju pati li i njezin suprug Hrvoje Brlečić zajedno s njom. 'Tu je, tu je. Solidaran je. Slobodan je, a umjesto da je na moru, pati sa mnom u Zagrebu pa patimo udvoje. Ipak je lakše'. Par je zajedno od 2009., a zaručili su se vrlo brzo nakon što su započeli vezu. Ove su godine, na 26. lipnja, intimno proslavili drugu godišnjicu braka.

'Duži odmor smiješi nam se tek u studenom. Vjerojatno ćemo tada u neki topliji kraj', povjerila nam je uvijek vesela i srdačna voditeljica.

Maja Jurović

Linker
19. travanj 2024 07:08