vedran peteh
dobar posao u Dubrovniku

Antonija Mandić o odluci života: 'Ponekad žalim za televizijom, ali sada imam više posla nego ikad!'

Bivša TV zvijezda Antonija Mandić možda je napustila male ekrane, ali zato još uvijek radi ono što najviše voli. Kao prezenterica konferencije New Europe Market razgovarala je nedavno s holivudskim zvijezdama koje su nedavno posjetile Dubrovnik - Jessicom Albom, Gabrielle Union i Alanom Cummingom te otkrila svoje dojmove o njima, ali i priznala nedostaje li joj televizija.

"Holivudske zvijezde su super! Alan Cumming je veseljak koji je iskoristio vrijeme u Dubrovniku. Došao dan ranije zbog kupanja i razgledavanja. Agent mu je porijeklom Hrvat iz Dubrovnika pa su iznajmili automobil i vozili se okolo. Gabrielle Union i Jessica Alba su prekrasne, ali potpuno drugačijeg rasporeda. Došle su u utorak popodne i otišle u srijedu ujutro pa je sve bilo na brzinu. Obje su prekrasne, Gabrielle vrlo otvorena i simpatična, Jessica malo ipak rezerviranija i mogu reći ovisna o mobitelu, nije ga ispuštala iz ruku. Imala sam malo vremena s curama prije intervjua da se upoznamo i popričamo i jako im se svidio Dubrovnik. Prvi su put došle, ali su rekle da se planiraju vratiti s obiteljima. Od prve godine sam u Dubrovniku na NEM konferenciji koja je poznata u svijetu i mogu reći da je ove godine bilo najviše događanja.", govori nam Antonija Mandić i dodaje kako su holivudske glumice došle s pravom svitom.

Instagram

Dubrovnik, 110619.
Razgovor s Alan Cumming-om na NEM susretu u Dubrovniku, u hotelu Dubrovnik Palace.
Na fotografiji: Alan Cumming, Antonija Mandic
Foto: Bozo Radic / CROPIX
Bozo Radić / hanza media

instagram

Instagram

"Došle su s vojskom stilista, frizera i vizažista. Kad smo se našli prije konferencije, s njima je došlo i 15-ak ljudi. Tako je to valjda kad si holivudska faca", priča nam Antonija koja ponekad žali za time što je napustila televiziju.

Zagreb; 170211.
Druzenje s Tatjanom Matejas Cameron Tajci za vrijeme snimanja showa Antonije Mandic
Šime Šokota / hanza medija

"Što se televizije tiče, malo mi nedostaje, ali istina je da sam slobodna kao ptičica što se drugih poslova tiče, iako sam NEM radila i dok sam bila na RTL-u. Iako nisam više na ekranu, posla imam više nego ikad i na tome sam beskrajno zahvalna" - otkrila nam je Antonija, koja nije išla u razvikani Revelin gdje izlaze šeici nego se na jugu drži provjerenih mjesta.

"Dubrovnik mi je jedan od najljepših i najdražih gradova u Hrvatskoj i da nema NEM-a, pronašla bih već neku izliku za otići privatno. Kad je odmor u pitanju preferiram manja, intimnija mjesta, ali Dubrovnik na par dana je uvijek jackpot. Što se izlazaka tiče, NEM svake godine organizira i partyje na najljepšim dubrovačkim lokacijama, a tako je bilo i ove godine. Prvu večer je bio njihov party dobrodošlice na krovu hotela Dubrovnik Palace, s najljepšim pogledom na Lapad, drugu večer bio je party uz bazen hotela, uz samu obalu mora, a bila sam i na plaži Banje. Tako da sam se i toga nauživala. Pomalo se dolje već osjećam kao domaća, pozdravljaju me svi redom s obzirom na to da često dolazim", govori nam Antonija koja je na listu ljudi koje je intervjuirala stavila još nekoliko slavnih imena, a danas, 14. lipnja slavi rođendan.

"Slavit ću, ali ništa posebno, samo večera s društvom - ali planiram veliki tulum sljedeće godine kad bude okrugli. Ove sam godine još premlada".

Linker
18. travanj 2024 16:28