Sergej Trifunović
 Darko Tomas / CROPIX
s njim non-stop nevolje

Audijem u Fiat: Sergej Trifunović opet je imao prometnu nesreću, što se to događa s njim?

Nije prošlo ni mjesec dana otkako je po svim regionalnim medijima kružila vijest da se srpski glumac Sergej Trifunović udaljio s mjesta lakše prometne nesreće u kojoj je zakačio zadnji lijevio dio autobusa, te o objašnjenju koje je dao nakon objave da ga traži policija, a već ga je sustigla nova, opet prometna nevolja.

Glumac i vođa srpskog "Pokreta slobodnih građana", 47-godišnji Sergej Trifunović, u noći sa subote na nedjelju izazvao je prometnu nesreću, i to na novosadskoj autocesti. Kako piše srpski Kurir, glumac se svojim automobilom marke Audi Q2 kretao u smjeru prema Novom Sadu kada se "zakucao" u auto marke Fiat koji je išao ispred njega.

Na mjesto događaja odmah je došla Hitna pomoć, a vozač Fiata prevezen je u zemunsku bolnicu na dijagnostiku i daljnje liječenje.

Zagreb, 280219.
Srpski glumac Sergej Trifunovic, fotografiran u Bogovicevoj ulici.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / CROPIX
Sergej Trifunović

Sredinom prošlog mjeseca Trifunović je sudjelovao u prometnoj nesreću u Novom Beogradu, kada je pobjegao s mjesta nesreće. Tamošnji mediji prenijeli su da glumca traži policija. U nesreći nije nitko ozlijeđen, automobilom je Sergej udario u zadnji lijevi dio autobusa. Vozač autobusa rekao je nakon nesreće Trifunoviću da bi trebali ostati i čekati policiju, no ovaj je navodno rekao da nema potrebe i nastavio svojim putem. Nakon što je priča osvanula u tabloidima, glumac se bio primoran oglasiti na svom Instagramu i ispričati svoju stranu priče. "Zakačio sam autobus, sebi s***ao vrata, njemu samo ogulio malo farbe, jer je jak kao autobus. Rekao sam vozaču da idem otključati majstorima vrata, nahraniti mačke i vraćam se, jer policiji sigurno treba pola sata da dođe. Nisam parkirao u garaži već ispred, da bih sve brže izveo. Kad sam izašao, policija je vjerojatno došla i pokupila auto. Molim nadležne organe da me nazovu, jer ne znam gdje treba ići, prijaviti se i riješiti problem. Jezivo je tabloidna priča da sam "pobjegao s mjesta". Hvala na razumijevanju", zaključio je.

Jednom je prekoračio brzinu za čak više od 80 kilometara na sat.

Kako piše Kurir, Trifunović je u prethodnih deset godina čak šest puta kažnjavan zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, sedam puta je uhvaćen u prekoračenju brzine u naselju i tri puta izvan naselja. Jednom je prekoračio brzinu za čak više od 80 kilometara na sat. Nekoliko puta ga je policija uhvatila jer je prošao kroz crveno, ali i jer je preticao preko pune linije. Više puta je kažnjavan i zbog vožnje s nevažećom vozačkom dozvolom, zbog upravljanja vozilom kojem je istekla registracija, a dva puta je vozio bez vozačke dozvole odgovarajuće kategorije. Prometni policajci su ga četiri puta uhvatili kako telefonira za vrijeme vožnje, pet puta nije bio vezan pojasom i tri puta je vozio motor bez kacige.

Sergej Trifunović sudjelovao u prometnoj pa se oglasio: 'Jezivo je tabloidna priča da sam pobjegao'

Linker
15. travanj 2024 21:14