strašno

Badnjak provela u bolnici pa dobila dijagnozu: ‘Nisam mogla držati ravnotežu dok hodam‘

Britanska pjevačica Jessie J završila je na Badnjak u bolnici. Nakon što se probudila i shvatila da na desno uho ništa ne čuje te ne može držati ravnotežu, zatražila je liječničku pomoć gdje joj je utvrđena neugodna bolest.

Glazbenica Jessie J bila je prisiljena Badnjak provesti u bolnici, i to nakon što je doživjela napadaj. Naime, 32-godišnja Jessie boluje od Meniereove bolesti, zbog koje se tijekom njezinih napadaja bori s ravnotežom, sluhom i pjevanjem.

Meniereova bolest je, inače, bolest unutarnjeg uha koja izaziva vrtoglavicu, privremeni gubitak sluha i tinitus. Česti simptomi su vrtoglavica, mučnina, povraćanje, zujanje u uhu i privremeni problemi sa sluhom. Lijeka nema, a simptomi se mogu ublažavati standardnim lijekovima protiv mučnine i vrtoglavice. U težim slučajevima, pacijenti se vremenom mogu operirati, a dotad probleme rješavati kod kuće ili u bolnici.

Jessie nije mogla sama izaći na kraj sa simptomima bolesti pa je odlučila potražiti pomoć liječnika.

"Probudila sam se, imala sam osjećaj da sam potpuno gluha na desno uho, a nisam mogla ni držati ravnotežu dok hodam. U bolnici mi je rečeno da imam Menierovu bolest. Znam, puno ljudi pati od tog stanja, a mnogi su mi se javili i dali mi neke savjete", ispričala je Jessie o svom stanju.

Dobila je pravodobnu dijagnozu i terapiju te se ovih dana već osjeća puno sretnije i bolje. Zbog svega što je tijekom blagdana doživjela, sada je, kaže, zahvalnija na svome zdravlju.

Linker
24. travanj 2024 19:41