Čin vrijedan divljenja!

Benedict Cumberbatch još jednom pokazao veliko srce otvorivši vrata svog doma izbjeglicama iz Ukrajine

Poznati je glumac odlučio pomoći ugroženima nudeći im smještaj, a posebno je istaknuo humanitarnost organizacije koja im pruža podršku za mentalno zdravlje.

Glumac Benedict Cumberbatch otvara vrata svoga doma u Ujedinjenom Kraljevstvu ukrajinskim izbjeglicama, a to je otkrio za Sky News na londonskoj premijeri filma Doktor Strange u multiverzumu ludila.

"Uspjeli su pobjeći iz Ukrajine, pratim njihov napredak svaki dan", rekao je o obitelji koju je ugostio pomoću organizacije Refugees at Home.

image

Cumberbatch je stigao na premijeru u prugastom plavom odijelu krojenom po mjeri.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Nažalost, oni su podvrgnuti medicinskom liječenju — reći nešto više o tome bilo bi zadiranje u njihovu privatnost, želim im dati malo mira nakon svega kroz što su prošli, a to imaju u mom domu", dodao je Cumberbatch koji je, osim smještajem, mnogim izbjeglicama pomogao i financijski.

Čitajte i: Glavni frajer u multiverzmu ludila! Novo hrabro izdanje nenadmašne ikone stila

Glumac je pohvalio organizaciju Refugees at Home zbog toga što, između ostalog, pružaju podršku mentalnom zdravlju, što je od iznimne važnosti za izbjeglice koje se suočavaju s psihološkom traumom rata.

image

Glumac je pohvalio organizaciju Refugees at Home zbog toga što pružaju podršku mentalnom zdravlju.

PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

"Ljudi rade nevjerojatno mnogo kako bi pomogli izbjeglicama i to me čini vrlo ponosnim na našu zemlju", dodao je te podsjetio kako ovoj ugroženoj skupini treba nastaviti pomagati.

Cumberbatch je stigao na premijeru u prugastom plavom odijelu krojenom po mjeri, žutoj pamučnoj dolčeviti, tenisicama i sunčanim naočalama, te je svojim modnim odabirom ponovno pokazao da opravdano zaslužuje i titulu jednog od najbolje odjevenih muškaraca u svijetu šoubiznica i ikone stila, ali i humanitaraca, s obzirom na to da je stigao upravo u bojama Ukrajine.

Linker
20. travanj 2024 05:19