BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Toga se grozi

Bernie Ecclestone o brizi za sina kojeg je dobio u 90. godini života: 'Sve ću raditi, osim jedne stvari'

U veliku obitelj Eccelstone stigao je dječak, prvi sin šefa Formule 1, kojeg njegov otac obožava, no u novom intervjuu je priznao da mu jedna aktivnost oko djeteta niti malo nije privlačna.

Šef Formule 1 Bernie Ecclestone (89) prije tri dana postao je otac malenoga dječaka po imenu Ace kojeg je rodila njegova supruga 46 godina mlađa supruga Fabiana Flosi.

Vremešni gospodin nakon poroda je kratko rekao kako je jako ponosan na svoju suprugu, a u najnovijem intervjuu za Daily Mail otkrio je kako je sad opušteniji u pogledu svoje uloge oca jer nije previše zauzet poslom.

"Sve je super, jako sam sretan. Sada je situacija drugačija jer više nemam pritisak oko posla pa se mogu posvetiti sinu. Nadam se samo da ću poživjeti dovoljno dugo da mogu što više vremena provesti s njim", rekao je Eccelstone.

Pelene ne kani mijenjati

Međutim, također je otkrio da neće mijenjati pelene novorođenčetu. "Čisto sumnjam. Mislim, napravit ću sve ostalo što se od mene traži", rekao je bivši hrvatski zet.

Hvar 12.08.2019. / foto: Davor Matota / Bernie Ecclestone i supruga Fabiana Flosi (molim provjeriti)
Davor Matota
Bernie i Fabiana u posjetu Hvaru 2019.

Inače, porod maloga Acea, punim imenom Alexandar Charles, trajao je kraće od prosjeka. "Bilo je lako, porođaj je bio gotov za 25 minuta. Zahvaljujem Bogu", rekao je. Par je tijekom trudnoće Fabiane Flosi bio u samoizolaciji u svom domu u Sao Paulu, a sada su u svom domu u Bernu u Švicarskoj.

Bernie, koji iz prvog braka s Ivy Bamford ima kćer Deborah (65), a iz braka sa Slavicom Radić ima kćeri Tamaru (35) i Petru (31), trudi se što više biti unutra jer spada u rizičnu skupinu. Milijarder će u listopadu navršiti 90 godina te je unatoč situaciji vrlo pozitivan: "Da nisam, slomio bih se. Samo želim da je Fabiana dobro ako izolacija potraje duže", poručio je.

Čitajte i:

Bernie Ecclestone dobio sina u 90. godini: Ime dječaka je više nego simbolično

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Obitelj Ecclestone u velikom stilu uplovila u Hvar, Bernie se ne odvaja od 48 godina mlađe supruge

Osebujni milijarder postat će otac u 90. godini.

Ecclestone se u treću suprugu zaljubio na Jadranu

Linker
17. travanj 2024 10:51