VLADI LUK/BACKGRID/BACKGRID
‘OBITELJ I BLISKI PRIJATELJI‘

Beyonce, Jay Z, John Legend...Evo tko se sve našao na Obaminom smanjenom popisu uzvanika za proslavu rođendana

Zbog širenja novog soja koronavirusa, bivši predsjednik Barack Obama bio je primoran smanjiti broj uzvanika na proslavu 60. rođendana, a evo tko mu je sve došao!

Zbog širenja novog soja koronavirusa, bivši predsjednik Barack Obama bio je primoran smanjiti broj uzvanika na proslavu 60. rođendana, a evo tko mu je sve došao!

Bivši američki predsjednik Barack Obama u subotu je proslavio 60. rođendan na kojem je okupio brojna američka i svjetski slavna lica.

Unatoč kritikama medija zbog kojih je bivši predsjednik smanjio prvotni popis od 475 gostiju, čini se da se brojne zvijezde ubrajaju u njegove bliske prijatelje.

image
Unatoč smanjenom prvotnom popisu od 475 gostiju, čini se da se brojne zvijezde ubrajaju u njegove bliske prijatelje.
MACIEL-NGRE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Beyonce, Jay-Z, John Legend i Chrissy Teigen, Dwayne Wade i Gabrielle Union, George Clooney, Tom Hanks, Stephen Spielberg i Bruce Springsteen samo su neka od poznatih lica koja je Obama ugostio na otoku Martha's Vineyard u Massachusettsu.

Čitajte i: Barack Obama i Bruce Springsteen pokreću novi podcast: Dotaknut će se nekih vrlo osjetljivih tema

Na proslavi je nastupio popularni pjevač John Legend koji je na rođendan došao u pratnji supruge Chrissy Teigen, a kruže glasine kako je nastupao i Migos MC.

image
Obama je pozvao samo 'obitelj i bliske prijatelje'.
GLH/MACIEL/NGRE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Podsjećamo, Obama je proslavu 60. rođendana planirao nekoliko mjeseci ranije, prema uputama javnozdravstvene službe. Ipak, zbog iznenadnog i brzog širenja novog soja koronavirusa, bivši je predsjednik morao smanjiti broj gostiju na "obitelj i bliske prijatelje".

image
Paparazzi su snimili brojne poznate zvijezde na proslavi.
GLH/MACIEL/NGRE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Barack Obama o braku s Michelle: ‘Život u bijeloj kući nas je udaljio, bila je usamljena i nesretna‘

Zbog brzog širenja novog soja koronavirusa nisu došle ni Oprah Winfrey i Ava DuVenary koje su bile pozvane. Questlove je također bio pozvan, a s konačnog popisa gostiju izostavljeni su komičari Larry David, Conan O'Brien i David Letterman.

image
Barack Obama u subotu je proslavio 60. rođendan.
MACIEL-NGRE-GLH/BACKGRID/BACKGRID

image
Obama je proslavu 60. rođendana planirao nekoliko mjeseci ranije.
GLH/MACIEL/NGRE/BACKGRID/BACKGRID/USA/PROFIMEDIA

Prema pisanju stranih medija, predsjednik Joe Biden, koji je obnašao dužnost potpredsjednika tijekom Obamina mandata, odlučio je propustiti zabavu.

Linker
17. lipanj 2024 01:57