divno

Bezuvjetna ljubav Fani Stipković: Gdje god da jesu, uživaju u neraskidivom jedinstvu

Međunarodni dan pasa obilježila je na svom Instagramu i poznata voditeljica i novinarka. Fani Stipković već 15 godina ne odvaja se od svoje kujice Sauri.

Novinarka i voditeljica Fani Stipković proslavila je velikih 15 godina bezuvjetne ljubavi. Na svom se Instagramu pohvalila sa svojom kujicom Sauri, koje je vlasnica niz godina i koja joj je prava mala suputnica u svim avanturama. Povodom Međunarodnog dana pasa, Fani je podijelila fotografiju sa svojom ljubimicom.

Sićušna čivava Sauri s Fani je već petnaest godina, zajedno su odselile u Španjolsku, a prije toga živjele u Zagrebu, gdje se Fani bavila manekenstvom i novinarstvom.

Čitajte i: Prestižno društvo u kojem je i Luka Modrić! Fani Stipković doživjela uspjeh života

Sauri i Fani bile su svojedobno i zvijezde kampanje "Za Hrvatsku bez krzna", a tijekom naleta ljubavi, svojoj je kujici Fani čak napravila i Facebook profil. Budući da je poznata kao velika ljubiteljica i članica Prijatelja životinja, ne čudi što je Fani pristala prije 14 godina razgolićena pozirati za spomenutu kampanju, a jasno je i da je svojoj čivavi dala bezuvjetnu ljubav i pažnju, baš kao što je njezina ljubimica daje i njoj - svakog dana. Tijekom 15 godina zajedničkog života, Fani i Sauri prošle su svašta, a tako i selidbu u Madrid. Tamo je voditeljica i novinarka otišla prije devet godina - i pronašla poslovnu i privatnu sreću.

Nedavno su dame posjetile Hrvatsku, Stipković dolazi u Hrvatsku barem jednom godišnje i tada vrijeme provodi na rodnoj Korčuli, odnosno Vela Luci, odakle je rodom.

Linker
17. travanj 2024 05:49