‘Therefore I Am‘

Billie Eilish ima novi singl u kojem se ‘obračunala‘ s hejterima: Snimila je spot u omilijenom mallu

Grammyjem nagrađena heroina Z generacije predstavila je novu pjesmu s videospotom, koji je u manje od 24 sata od objave ušao u YouTube trending listu i u Hrvatskoj.

Nova pjesma singl "Therefore I Am", popraćenim i službenim videospotom, a Billie Eilish ovom se prigodom našla i u ulozi redateljice pratećeg videa, koji je sniman u praznom Glendale Galleria šoping centru, koji joj je bio omiljeno mjesto za izlaske tijekom ranih tinejdžerskih godina.

Nova pjesma dolazi kao rezultat radišnih posljednjih mjeseci za ovu 18-godišnjakinju; posvetila se pisanju i snimanju novog materijala, kao i raznim nastupima; njena snažna live-izvedba pjesme "my future" odjeknula je tijekom prijenosa Demokratske nacionalne konvencije, a glazbenica je prošlog mjeseca održala i svoj prvi globalni live-stream koncert "Where Do We Go? The Livestream", popraćen upotrebom najnovije tehnologije.

Pogledajte video

Prvo izvođenje uživo

U nedjelju, 22. studenog, Billie Eilish će novu pjesmu po prvi put izvesti i uživo, u sklopu dodjele nagrada American Music Awards, na kojima je nominirana u dvije kategorije: ‘Favorite Artist - Alternative Rock’ i ‘Favorite Social Artist’.

Ova mlada glazbenica svijet je osvojila svojim talentom, karizmom i glazbom; nakon zamijećenih prvih singlova kreiranih s bratom Finneasom, početkom prošle godine objavila je debitantski album "WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?", koji im je donio ukupno pet Grammy nagrada. Fanove su ostavili bez daha stvaranjem tematske bondovske pjesme "No Time To Die", a ovog tjedna su ostvarili i još jedan rekord - videospot za pjesmu "bad guy" dosegnuo je milijardu YouTube pregleda.

Linker
16. travanj 2024 16:37