Indira Levak Instagram
Zaljubljena do ušiju

Bilo je to prije pet godina: Emotivna Indira Levak prisjetila se najljepšeg dana novom fotografijom

Kao svake godine, Indira je i ove obilježila poseban datum - 30. svibnja na koji se prije pet godina udala za Miroslava Levaka. Svom Miri posvetila je emotivnu posvetu uz fotografiju s vjenčanja.

Kako bi proslavila petu godišnjicu braka s bodybuilderom i poduzetnikom Miroslavom Levakom, pjevačica Indira Levak na svom Instagramu objavila je fotografiju s njihovog vjenčanja. "Zauvijek srećo moja!! Sretna nam godišnjica braka!", emotivno je poručila svom suprugu Miri, kako ga od milja zove.

Sličnom posvetom Indira je i 30. svibnja prošle godine suprugu čestitala godišnjicu, a nebrojeno je puta izjavila kako ih spaja nešto posebno jer su jedno u drugome pronašli ne samo ljubav, već i prijatelja i bezuvjetni životni oslonac.

Indira Levak Instagram

Par se vjenčao u intimnoj atmosferi na imanju vinarije Coner, a Indira je za ovu važnu prigodu nosila dugu vjenčanicu bez rukava, s čipkom i ovratnikom, dok je Miroslav bio u klasičnom, crnom odijelu.

Indira Levak Instagram
Bračni par Levak na sushiju

Osim što joj je suprug i prijatelj, Miroslav je Indiri i menadžer te pjevačica ne krije koliko je zaljubljena u njega i svaki njegov uspjeh slavi kao da je njezin. Kada im to obveze dopuštaju, supružnici Levak opuštaju se na vrlo poseban način. " Volimo sjesti na motor pa gdje nas cesta odvede. Često odemo i kod prijatelja u Crikvenicu gdje nam je uvijek zabavno. Večerica, smijeh, prepričavanje dogodovština -s amo da je veselo! Općenito, volimo provoditi vrijeme aktivno, u pokretu, nismo od onih koji mogu biti na jednom mjestu i ne pomaknuti se. Samo akcija!", rekla je Indira jednom prilikom za Gloriju.

Linker
15. travanj 2024 20:11