POTROŠILI MILIJUNE

Bivša supruga Romana Abramoviča udala se za milijardera: Vjenčanica koju je odabrala oduzima dah

Raskošno vjenčanje Daše Žukove, bivše supruge Romana Abramoviča, i milijardera Stavrosa Niarchosa nisu propustile brojne zvijezde među kojima je i princeza Beatrice, a za veliko slavlje u Švicarskoj par je potrošio nevjerojatnih 5 milijuna funti.

Raskošno vjenčanje Daše Žukove, bivše supruge Romana Abramoviča, i milijardera Stavrosa Niarchosa nisu propustile brojne zvijezde među kojima je i princeza Beatrice, a za veliko slavlje u Švicarskoj par je potrošio nevjerojatnih 5 milijuna funti.

Vjenčanje o kojem se govori već danima u potpunoj se tajnosti odvilo 24 sata ranije od očekivanog. Pet milijuna funti potrošeno je na svadbenu svečanost u Švicarskoj jer su mladenci bili tajkun Stavros Niarchos (34) i Daša Žukova (38), bivša supruga Romana Abramoviča.

Mlada je zablistala u elegantnoj bijeloj haljini s visokim ovratnikom, dugačkim rukavima i A-siluete te je bila ukrašena elegantnim bijelim cvijećem. Radi se o modelu s plaštom modne kuće Valentino, koji se odlično uklopio u ekskluzivno vjenčanje u resortu u poznatom švicarskom skijalištu St. Moritzu pred čak 300 uzvanika.

Na vjenčanje u Švicarsku stigla je princeza Beatrice, bliska Dašina prijateljica, a vjeruje se kako je svadbi prisustvovala i dizajnerica Stella McCartney te unuk Grace Kelly - Pierre Casiraghi. Očekuje se da će slavlje trajati cijeli vikend i da će par izdvojiti pet milijuna funti. Iako su se vjenčali u matičnom uredu u Parizu prošle godine, sada su odlučili napraviti party koji će svi pamtiti.

Stavros je prije veze s Dašom bio u vezi s brojnim zvijezdama među kojima su Paris Hilton, Lindsay Lohan, Mary-Kate Olsen i Jessica Hart, s kojom je proveo čak sedam godina.

Wall Street Journal Magazine 2019 Innovator Awards,The Museum of Modern Art, NYC. November 6, 2019.
06 Nov 2019
The Museum of Modern Art, NYC.November 6, 2019.Photos by  ,   Photos Inc., Image: 481624729, License: Rights-managed, Restrictions: NO Argentina, Australia, Bolivia, Brazil, Chile, Colombia, Finland, France, Georgia, Hungary, Japan, Mexico, Netherlands, New Zealand, Poland, Romania, Russia, South Africa, Uruguay, Model Release: no, Credit line: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Daša, porijeklom iz Moskve, je poduzetnica i vlasnica galerije, a svojeg supruga je upoznala prije više od desetljeća. Godinama su bili prijatelji te su par postali nakon što se razvela 2017. od Abramoviča, ruskog tajkuna i vlasnika nogometnog kluba Chelsea FC, s kojim je u braku dobila dvoje djece.

Linker
29. travanj 2024 00:06