dodjela nagrada

Blam supružnika: Scarlett Johansson opsovala supruga koji joj je u prijenosu uživo napravio nešto nezamislivo

U direktnom prijenosu nestašni komičar Colin Jost suprugu je zalio želatinom po glavi pa je slavna glumica svoj govor zahvale završila psovkama.

Američka glumica Scarlett Johansson nije baš s odobravanjem prihvatila prilično neugodnu nepodopštinu svog supruga Colina Josta koja je pritom završila u direktnom prijenosu. Naime, dok se zahvaljivala iz svog doma na MTV-jevoj nagradi za film i televiziju, njezin suprug izlio joj je na glavu zelenu želatinoznu masu koja joj se razlila po licu. Na njezinu provalu bijesa opravdao se kako je mislio da se radi o Nickelodeon nagradama koju slavnima dodjeljuju djeca gdje je uobičajeno poznate goste zalijevati sluzavim tekućinama. A na pitanje gdje je nabavio tu ljepljivu smjesu koja joj se cijedila i po majci, odgovorio je - na Amazonu.

Sobu je napustio uz riječi – volim te, a ona ga je ispratila psovkama. Uz smijeh koji se čuo iz dvorane u kojoj se njezin govor emitirao na velikom platnu, moglo bi se naslutiti da je to bio cilj njezinog govora i da se radi o dogovorenom skeču supružnika. Jer njoj kao odličnoj glumici ne bi trebalo biti teško odglumiti ljutnju na supruga, a ako je to bila samo njegova ideja, sigurno se nije dobro proveo u njezinom naletu bijesa koji je bez sumnje uslijedio nakon što su se ugasile kamere.

Colin prepustio Scarlett Johansson organizaciju vjenčanja: ‘Ne želim glumiti da imam ukusa‘

image
Trenutak koji je razljutio Scarlett
FOTOGRAFIJE: MTV/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA MTV/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 00:39