Vesela ekipa

Borna Kotromanić ugostila blisku prijateljicu: ‘Sve što je dobro zaslužuje reprizu!‘

Poznata tenisačica Iva Majoli rado je viđena gošća u kući životne savjetnice, a vesele trenutke druženja rado dijele s prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama.

Bivša modna dizajnerica, a danas životna savjetnica Borna Kotromanić, sa svojim pratiteljima i prijateljima uvijek dijeli lijepe trenutke i pozitivnu energiju. Tako je sada objavama na Instagramu zabilježila obiteljsko druženje i posjet dobre prijateljice Ive Majoli. Bivša tenisačica rado je viđena gošća u Borninoj kući.

"Neki gostiju nikad dosta", napisala je Borna uz fotografije sebe i drage prijateljice. Dame su pozirale zagrljene ispred obiteljskog stola, a toplinu i prijateljstvo ni jedna ni druga nisu ni pokušavale sakriti. Trenuci koje podijelimo s dragim ljudima u toplini doma jedni su od najdragocjenijih koje imamo.

Borna je otkrila i što je pripremila prijateljci - poziravši uz pećnicu. "Sve što je dobro zaslužuje reprizu!", kazala je ova vrsna domaćica. Sa slika se uspijeva razaznati da je pripremala perad u pećnici, a budući da je sama spomenula reprizu - moguće da se referirala na nedavnu objavu kako obožava patku s mlincima.

Tip top i u kuhinji

Borna ni ovaj put nije zanemarila svoj izgled te je stajlingom pokazala da ona i kada kuha, ne nosi običnu odjeću. Odjevena u bijelu kombinaciju - minicu i košulju s izrezom na leđima - definitvno odskače od slike tipične kućanice. Čak su i krznene natikače koje nosi kao šlape omiljena obuća zagrebačkih trendseterica kada u ljetnim danima idu u grad.

No, vrckava Borna, iako se kao prava majka i domaćica voli pohvaliti svojim umijećem u kuhinji - ipak je na svoj način kazala da možda i nije najbitnije ženu zatvoriti u kuhinju.

"Kad muškarac hvali ženinu kuhinju i majčinstvo, znaš da je brak u problemu; ali s obzirom da ja nisam u braku, mene možete hvaliti", našalila se Borna u prijašnjim objavama kada je pokazala kako joj je odlično ispala štrudla od sira.

Linker
20. travanj 2024 06:45