Predah na Jadranu?

Britney Spears svidjela se poznata rovinjska veduta pa ju je objavila na svom profilu na društevim mrežama

Velik je to kompliment Istri, a nije isključeno da se jednog dana pop diva pojavi u Rovinju sa zaručnikom Samom Asgharijem ili s prijateljicama.

Nesvakidašnja fotografija na profilu pjevačice Britney Spears izazvala je pomutnju na društvenim mrežama. S obzirom na to da pogled na more kroz uzak, kameni prolaz mami zavidne uzdahe - i privlači sjesti na stolicu postavljenu na samoj rivi - interes ne čudi. Stvar je u tome što je riječ o poznatoj rovinjskoj veduti, pa su se mnogi zapitali je li 40-godišnja pop diva, oko čijeg se oslobađanja od očevog konzervatorija angažirao cijeli svijet, otišla na odmor u čaroban istarski grad?

Čitajte i: Najveća svađa u povijesti Hollywooda: ‘Britney je napokon slobodna, Paris se udala, a Lindsay je zaručena‘

Doduše, malo kasnije, iz komentara njezine objave moglo se razabrati da je Britney (nažalost) fotografiju pronašla na internetu, ali svidjela joj se pa nije isključeno da se naposljetku pojavi u Rovinju sa zaručnikom Samom Asgharijem ili s prijateljicama u rovinjskoj inačici konobe.

Već i samo što je izabrala tu fotografiju, kompliment su i tom gradu i Istri. A činjenica da nekadašnju pop zvijezdu prati više od 39 milijuna ljudi širom planete i da je fotografiju "lajkalo" 149 tisuća ljudi, odlična je reklama za jadranski biser.

Linker
20. travanj 2024 04:42