Ništa joj neće ovaj dan pokvariti

Britney Spears vratila se na Instagram, fanovima se hvalila najvećom novošću u svom životu

Umjesto na medeni mjesec, pjevačica i njezin suprug sakrili su se u svoj novi, 12 milijuna dolara vrijedan dom u Los Angelesu. Odluka da se pritaje poklapa se s novom pravnom zavrzlamom koju je pokrenuo njen otac.

Umjesto s medenog mjeseca, Britney Spears javila se fanovima iz svog novog doma u Calabasasu, nedaleko od Los Angelesa. Dok je njezin suprug Sam Asghari skakao u veliki bazen, pjevačica je fanovima snimila kako izvana izgleda vila sa sedam spavaćih soba, devet kupaonica, kinom, teretanom, vinskim podrumom, sobom koja služi samo za umatanje darova... U prvoj objavi poslije sedam dana izbivanja s društvenih mreža oglasila se s novog profila na Instagramu jer je stari zatvorila: šetala se posjedom, snimala i pojašnjavala fanovima kako provodi dane. U kadar su iznenada uletjeli njezini razigrani psi za koje je rekla da ih ne može maknuti iz novog, prostranog dvorišta gdje "uživaju kao prasci".

Vila u mediteranskom stilu vrijedna 11,8 milijuna dolara nalazi se u istoj četvrti kao i dom njezinog bivšeg supruga Kevina Federlinea i njihovih sinova Seana i Jaydena, što je vjerojatno važan razlog za preseljenje. Nitko nije naslutio da se sa suprugom sakrila u novi dom dok su fanovi očekivali njezin raport s udaljene, bajkovite destinacije.

Novi početak

"Još nismo bili na medenom mjesecu. Vjenčali smo se i preselili u novi dom otprilike u isto vrijeme. Vjerujte mi, to nam nije bila najpametnija odluka", rekla je Britney otkrivši novu, nešto kraću frizuru.

Prve dane osjećala se neobično jer je u bivšoj vili Thousand Oaks, gdje se nedavno udala za Sama, provela sedam godina.

"Čudan je osjećaj. Probudim i sve je novo. Novi bazen, nova kuhinja, novi krevet. Mislim da sam u šoku! Još nisam odlučila gdje mi je ljepše, unutra ili vani", pričala je prateći kamerom svog muža kako pokušava nagovoriti njihovog psa da skoči k njemu u bazen i "spasi ga" jer se tobože utapao. Pas nije ni trepnuo.

Čitajte i: Britney Spears i Sam Asghari otišli na medeni mjesec u automobilu koji su nedavno isprobali

Osvrnula se na nedavnu objavu Amber Lynn Conklin, djevojke svog brata Bryana Spearsa. Oglasili su se povodom njezinog vjenčanja tvrdeći da su, eto, pozvani, ali nemaju vremena zbog obiteljske obaveze. No, Britney tvrdi drugačije.

Zastrašivanje i ušutkivanje

"Nikada niste bili pozvani na moje vjenčanje. Zašto tvrdite suprotno? Mislite li stvarno da sam tog dana u svojoj blizini htjela vidjeti brata koji je četiri godine namjerno pio preda mnom ‘Jack i Colu‘ odbijajući mi dati gutljaj, naslađujući se situacijom u kojoj sam se nalazila?!", rekla je.

Njezino javljanje iz dvorišta novog doma poklopilo se s pokušajem njezinog oca Jamieja Spearsa da je ušutka na društvenim mrežama. Britney je, naime, stari profil na Instagramu ugasila nedugo nakon što se pravni tim njezinog oca, koji se očito ne miri gubitkom unosnog "biznisa", kontroliranja njezinog života i poslova, ponovno obrušio na nju. Zatražili su da se na sudu, pod zakletvom, izjasni o optužbama iznesenim protiv oca na Instagramu. Smeta mu što ga "blati" na društvenim mrežama, "iznosi neistinu", "šteti njegovom ugledu".

Čitajte i: Sam Asghari otkrio što ga je privuklo kod zaručnice Britney - a nije izgled!

Posebnu pozornost usmjerili su na njezine tvrdnje da je svojedobno bila prisiljena dati osam doza vlastite krvi za liječenje, podvrgnuti se terapiji koju nije htjela, da joj je otac uskraćivao lijekove za ublažavanje boli… Ona stoji iza svake riječi, a njezin odvjetnik Matthew Rosengart odbio je Spearsov zahtjev da se Britney pojavi na sudu rekavši da je njegov podnesak " taktika maltretiranja, uznemiravanja i zastrašivanja vlastite kćeri". Kao protumjeru želi da Jamie Spears učini isto, pojavi se na sudu kako bi pod zakletvom odgovorio na njegova pitanja, a ima ih mnogo. Primjerice, zašto je Britney zbog bipolarnog poremećaja godinama morala uzimati terapiju litijem, premda postoje učinkoviti lijekovi koje organizam mnogo lakše podnosi? Ili gdje su računi kojim treba opravdati trošenje njezinog novca? Potonje pitanje Jamieja Spearsa najviše smeta, vjerojatno se zato okrenuo protiv kćeri ne bi li je ušutkao.

Linker
25. travanj 2024 22:22