izlazak sa suprugom

Bruce Willis snimljen tri mjeseca nakon što je otkriveno da mu je dijagnosticirana afazija

Glumac kojeg pamtimo po ulozi u franšizi Umri muški primijećen je u Los Angelesu sa suprugom Emmom Heming Willis.

Tri mjeseca nakon što je otkriveno da boluje od afazije, Bruce Willis pojavio se u javnosti. Glumac kojeg pamtimo po ulozi u franšizi Umri muški primijećen je u Los Angelesu sa suprugom Emmom Heming Willis.

Čini se da su za izlazak 67-godišnji glumac i njegova 44-godišnja supruga koordinirali outfite, jer su oboje nosili bijelo i plavo.

Prošlog je tjedna Emma, koja s Willisom ima desetogodišnju kćer Mabel i osmogodišnju Evelyn, suprugu posvetila slatku poruku koju je objavila na društvenim mrežama.

image

Bruce Willis

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"Moj moto je da ne smijemo dopustiti da nas strah zaustavi. Zašto? Zato što me strah stalno koči. Mislim da je to još jedan razlog zbog kojeg sam se zaljubila u svog muža, njega strah nikad ne zaustavlja. Zamislite tu razinu samopouzdanja da pjeva s The Temptationsima", napisala je.

"Možete pričati što želite (a bome su neki pričali) ali ovaj tip je uvijek slijedio svoju strast i nikad nije dao da ga dušobrižnici spriječe u ičemu", dodala je.

Bruceu je dijagnosticirana afazija, koja može utjecati na sposobnost govora, pisanja i razumijevanja, kako onog izrečenog tako i onog napisanog. Jasno je stoga zašto je odlučio prekinuti svoju glumačku karijeru.

Linker
18. travanj 2024 07:51