MICHAEL SIMON/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
Suze oca razmetnoga

Charlie Sheen proziva bivšu ženu jer im je kći osvanula na OnlyFansu

Sami Sheen pridružila se ozloglašenoj platformi poznatoj po golišavim fotografijama, a njezin tata, poznat po provodima s prostitutkama, drogom i potocima alkohola, poludio je i obrušio se na njenu mamu.

Sami Sheen pridružila se ozloglašenoj platformi poznatoj po golišavim fotografijama, a njezin tata, poznat po provodima s prostitutkama, drogom i potocima alkohola, poludio je i obrušio se na njenu mamu.

Tek što se napeta situacija između bivših supružnika Charlieja Sheena i Denise Richards donekle primirila, na pomolu je nova svađa. Ovaj put zakuhala ju je njihova starija kćer Sami odlukom da se pridruži platformi OnlyFans.

Radi se o društvenom mediju temeljenom na pretplati. Često se koristi za objavljivanje golišavih fotografija i članova OnlyFansa, dok pretplatnici peglaju kartice kako bi to vidjeli. Nije porno stranica, ali nije za maloljetnike, kako tvrde na platformi.

Sami je u ožujku napunila 18 godina i roditelji je ne mogu spriječiti, no Charlie Sheen osjetio se pozvanim prozvati bivšu suprugu i svaliti krivicu na nju.

"To se ne bi dogodilo da je Sami ostala pod mojim krovom", izjavio je glumac kojem ni jedan porok nije stran.

Dok je u seriji "Dva i pol muškarca" zarađivao 1,3 milijuna dolara po epizodi, trošio je bogatstvo na prostitutke, alkohol i drogu. Kad je 2011. izbačen iz serijala zbog ispada na setu i nasilništva prema bivšoj supruzi Brooke Mueller te umalo bankrotirao, okrenuo je ploču. Sad upire prstom u Denise Richards i tvrdi da je ona kriva što će Sami objavljivati fotografije na ozloglašenoj platformi.

Tim više što je djevojka najavila da će na OnlyFansu donosili "novi sadržaj 2-3 puta tjedno" ne bi li u startu prikupila što više pretplatnika.

"Sami ima 18 godina, a njezina odluka ne temelji se na činjenici u čijoj kući živi. Sve što mogu učiniti kao roditelj je voditi je i vjerovati njezinoj prosudbi, ali ona sama donosi svoje odluke", odgovorila mu je bivša s kojom ima i 16-godišnju kćer Lolu.

Pakao s mamom

Otkako ga je 2006., ispratila iz svog života poslije četiri godine braka, Denise Richards udala se 2018. za glumca Aarona Phypersa i usvojila kćer Eloise. Trudi se imati što manje posla s Charliejem, a zamjera mu što je, navodno, manipuliranjem i podilaženjem naveo Sami da jedno vrijeme živi kod njega, a paralelno je na sudu izborio da Denise zato dobiva manju alimentaciju.

Njihova starija kćer imala je štošta reći o odnosu s mamom. Prošle godine izjavila u videu na TikToku da je život s majkom i očuhom "pravi pakao".

"Prije godinu dana bila sam zatočena u nasilnom kućanstvu, mrzila samu sebe, danima ne bih jela ili spavala, bila sam užasno depresivna, mrzila školu i tako dalje... Danas sam se konačno iselila iz te kuće pakla, doživjela sam duhovno buđenje, imam dvije mačke, sretno sam sama, puna ljubavi prema sebi i napustila sam srednju školu", rekla je Sami kad se preselila ocu.

Čitajte i: Mukotrpne borbe bivših supružnika: Charlie Sheen više ne mora plaćati alimentaciju za kćer

U međuvremenu se vratila mami, sad joj je najbolja na svijetu - sudeći po nedavnoj čestitki za majčin dan - no i dalje tjera po svom. Neće ni čuti o odustajanju od snimanja sadržaja za ozloglašenu platformu.

"Ne odobravam to, ali budući da to ne mogu spriječiti, nadam se da na tom mjestu neće žrtvovati svoj integritet," zaključio je glumac.

Slučajno ili ne, karijeru je nastavio u seriji "Bijes pod kontrolom". Glumi psihijatra koji dijeli savjete pacijentima kako obuzdati ljutnju. Zacijelo je na setu nešto naučio.

Linker
26. travanj 2024 16:00