spasili je obožavatelji

Cher tek sad progovorila o najvećoj traumi: ‘Pokušao me ubiti, odvukao me u uličicu‘

Proslavljenu glazbenicu 1982. godine napao je nepoznati muškarac. Uoči njezinog nastupa u New Yorku, prišao joj je i odvukao je u tamnu uličicu. Spasili su je obožavatelji, s kojima je kasnije postala prijateljica.

Ikona pop kulture progovorila je prvi put o situaciji koja joj se dogodila 1982. godine, kada je preživjela pokušaj ubojstva. Šokantni scenarij odigrao se uoči njezinog tadašnjeg nastupa na Broadwayu. Dok je njujorška publika željno iščekivala omiljenu Cher, glazbenicu je nepoznati muškarac odvukao u uličicu. Srećom, u pomoć su joj odmah priskočili obožavatelji.

Pokušaj ubojstva ostavio je na Cher posljedice pa otad izbjegava gužve

Dok je za The Guardian govorila o tome kako poslije koncerata ne voli odlaziti u provod jer je uvijek okruži prevelika količina ljudi, Cher se prisjetila i ove traumatične situacije. "Čovjek me pokušao ubiti. Mislila sam da se želi rukovati sa mnom, a on je zgrabio moju ruku i stavio je iza mojih leđa. Počeo me gurati prema uličici, rekavši da će me ubiti ako ispustim ikakav zvuk", prisjetila se glazbenica.

image
Glazbenica je davnih dana izgradila impresivnu karijeru pa se posljednje vrijeme aktivnije posvetila humanitarnom radu.
MATRIXPICTURES.CO.UK/MATRIX/PROFIMEDIA

Dvoje obožavatelja, koji su joj kasnije postali i veliki prijatelji, vidjelo je što se događa pa su odmah počeli vrištati, hitno potrčavši glazbenici u pomoć. Da nije zaboravila kako je to naći se u teškoj nevolji, svjedoče i njezine humanitarne akcije u kojima se bori za rijetke životinjske vrste, a o čemu je također govorila u spomenutom intervjuu.

Linker
23. travanj 2024 09:42